Přesně tohle chtěli: Zkusit něco, co před nimi ještě nikdy žádný muž nezažil. Televizní moderátoři Valerio Zeno a Dennis Storm si vyzkoušeli porodní bolesti, které nechali nasimulovat elektrodami. Teď o jejich experimentu mluví celý svět.

K "porodu" si vybrali jednu z útulných Amsterodamských porodnic, po celou dobu s nimi byly na sále i asistentky, které vysvětlovaly, co se s ženami při porodu děje. "Myslíte, že budeme křičet?" ptali se mladí muži znepokojeně, když se ukládali do postelí vyfešákovaní ve značkových trenýrkách. "Určitě budete," řekly jim sestřičky. A taky ano. Porod skončil po dvou hodinách, kdy ani jeden z nich už nebyl ochoten bolest snášet a původní rozverné veselí se proměnilo v boj.

Dlužno podotknout, že Valerio a Dennis neměli "k dispozici" hormony, které se ženám při porodu vyplavují do krve. Takzvané "opioidy" způsobují, že ženy dokáží lépe snášet bolesti. "Kdyby nebylo opioidů, půjde každá žena, která porodila, minimálně vykastrovat, spíše však pozabíjet všechny muže," poznamenal k tématu odborník Radkin Honzák.

Mohlo by vás zajímat:

Slovo chlapa (David) Druhému porodu jsem se nevyhnul, teď s ní nemůžu spát.

Příběh Mariany: Porod je moje noční můra. Asi půjdu na potrat.

Kdo ví, co Valerio s Dennisem, kteří mají obrovsky úspěšnou televizní show "The guinea Pigs" (Morčata), vymyslí příště. Tenhle nápad budou překonávat jen těžko. I když... Jednou si pod dohledem lékařů nechali každý vyříznout kousek masa, tepelně upravit a navzájem ho snědli.

Co řekli po "porodu":

Dennis: "Absolutně nenávidím bolesti takového typu. Myslel jsem si, že jsem připravený, ale spletl jsem se."

Valerio: "Přemýšlím, jestli manželku vystavit druhému těhotenství. S tím, co teď vím..."

Zdroj: Youtube