Není čas ztrácet čas!

Eric se do Courtney zamiloval už v 8. třídě na základní škole. Tehdy neměl ani nejmenší tušení, že mu jeho osudová žena přinese do života takovou porci radosti. Ze začátku to se založením rodiny nevypadalo vůbec dobře. Jeden potrat střídal druhý, zdraví chátralo, sebevědomí padalo strmě dolů. Nejstarší syn Saylor se totiž narodil až dlouhých šest let po svatbě. Nechtěli znovu tak dlouho čekat, obrátili se proto na specializovanou kliniku a nechali se pořádně proklepnout. Vyšetření odhalila menší překážky v cestě za dalším početím. Lékaři jim navrhli slabou hormonální léčbu. A o tři roky později už se na porodním sále radovali z narození dvojčátek Walese a Bridge. Zvýšené dávky hormonů zřejmě zapříčinily vícečetné těhotenství. I když tři děti byly až až a tři rošťáci dávali rodičům zabrat, Courtney z celého srdce toužila po holčičce. Nechtěli být otroky marných snah, a tak se znovu obrátili na kliniku. To už ale musely být dávky hormonů výrazně vyšší. Proti doufajícím rodičům hrála velká míra potratovosti, stres i věk.

Hrátky s osudem

Těžko říct, co zapříčinilo očekávání šesterčat. V Alabamě se takový úkaz objevil po dlouhých šesti letech. Ze začátku byli rodiče překvapení a nevěděli s jistotou, je-li v jejich silách postarat se o devítičlennou smečku, ale před Saylorem si prožili dost útrap na to, aby teď pochybovali a zařazovali zpátečku. Tajně doufali, že těhotenství proběhne bez komplikací, Courtney i děti budou zdravé a alespoň jednou se poštěstí a narodí se malá princezna.

Pokaždé jinak

Pro tělo představovalo těhotenství velká zátěž, a tak byla Courtney pod neustálým lékařským dohledem. I tak porodila o deset týdnů před plánovaným termínem, za to rychle a bez komplikací. Výsledná bilance - Rayne, Rawling, River a holčičí trio Layke, Blue a Tag. Nekonečný příval radosti se střídal s pocitem bezmoci, kde vzít čas, sílu, peníze, energii a zodpovědnost za tolik dětí. Naštěstí se v jejich okolí našlo dost lidí, kteří jsou ochotní jim pomoct a přiložit ruku k dílu - občas stačí pohlídat, popovídat si, vzít děti na procházku nebo jen upéct ovocný koláč. Mimo všechnu podporu, kterou rodiče pokorně přijímají, je občas třeba i finanční injekce. Na to má rodinka vlastní recept. Vystupují v pořadu "Sweet Home Sextuplets", kde ukazují, jaký je život s tolika dětmi. Nic neskrývají - baví se, občas ztrácí naději, brodí se hračkami, vaří, uklízí, do úmoru čtou pohádky a nezapomínají jeden na druhého jako konstantní body ve světě chaosu.