Kvalita spánku je pro zdraví člověka velice důležitá. Každou noc byste si měli dopřát tolik spánku, aby jste během noci prošli všemi fázemi a tělo se stačilo dostatečně zregenerovat a připravit na další šestnáctihodinovou směnu. Atmosféra místnosti, ve které pravidelně spíte, má velký vliv na to, v jaké náladě a stavu se ráno probouzíte. Nemusíte stěhovat nábytek podle pravidel feng shui, stačí udržovat pořádek. Dlouhodobé trable se spánkem umí lidské zdraví totiž hodně potrápit.

  • Zpomalené myšlení
  • Problémy s pamětí
  • Riziko falešných vzpomínek
  • Trable s ovládáním emocí
  • Omezení sexuálních prožitků
  • Pokřivení úsudku

Pro všechny

Nebesa se objevila v novém kabátě a už nepřipomínají královské lože z oblíbených pohádek. Bytelná konstrukce zapadne do industriálního stylu, kovové tyčky se hodí k art decu, napodobeniny kmenů interiér příjemně zútulní. Modernímu pojetí sluší nebesa bez příkras, kde plně vynikne použitý materiál, lásku k hygge podpoříte hravými dekoracemi, kožešinami, pnoucími rostlinkami nebo mušelínovými závěsy omotanými kolem trámů. Fantazii se meze nekladou. Postel s nebesy je v místnosti jako výrazný solitér, který nepotřebuje další doplňky. Sám o sobě na sebe strhává většinu pozornosti.

Království

Nebesa nad dětskou postelí působí pohádkově a dětem zajistí příjemný koutek na hraní a odpočinek. Povoleny jsou polštářky s veselými potisky a všechny odstíny růžové, modré a šedivé, která je poslední dobou při zařizování pokojíků čím dál oblíbenější.

Nahlédněte do bohaté galerie a inspirujte se!