Pondělí 29.11.

Nechcete šlápnout vedle? Nebo raději ano a ještě se přitom zasmát? Pak určitě koukejte na poslední díl seriálu Přešlapy na Primě, a to v pondělí. Můžete se v klidu domova podívat, jak jiní lidé, tolik podobní vám, řeší stres z Vánoc, lásku a rodinné potíže. Nakonec zjistíte, že to u vás není až tak horké a o to raději připravíte skvělému manželovi a hodným dětem večeři.

Úterý 30.11.

V úterý spolu s ČT 1 začněte pět minut po osmé pátrat po ošklivých tajemstvích. Taková tajemství se totiž neskrývají jen ve skříních manžela a dětí, které jsou plné zmuchlaného a špinavého oblečení, ale také v malebné vesničce Little Ambrose. Hned po večeři si totiž můžete naplno užít detektivní talent Agathy Christie, a to v podání Slečny Marplové.

Středa 1.12.

Kafe.cz doporučuje:

Chcete se pokochat mužskou krásou, na chvíli si nechat zlomit srdce, zasmát se a užít si trochu nadpozemské lásky? Pak si tento týden nenechte ujít ani jeden film s Leonardem DiCapriem. Tuto hollywoodskou celebritu můžete vidět ve středu v osm na Nova Cinema ve filmu Chyť mě, když to dokážeš, a to po boku dalšího krasavce Toma Hankse. A pokud by vám tento sladký podvodníček přeci jen utekl, v sobotu na ČT 1 čtyřicet minut před půlnocí ho najdete v americkém gangsterském historickém dramatu Gangy New Yorku.

Tajemství, pravá láska a spalující vášeň…máte pocit, že tohle všechno vám v životě chybí? Hlavně, když skládáte trenýrky a přebíráte děravé ponožky. Pak se ve středu ve 22:40 na Nova Cinema ponořte do snů a rozhodně si nenechte ujít americko-britský erotický thriller Zabij mě něžně s charismatickým Josephem Fiennesem. Jakmile se dotknete tohoto milostného tajemství, už nebude cesty zpět.

Čtvrtek 2.12.

Zima začíná a vy jste se rozhodla, že namísto kupování drahých šál a svetrů se vrátíte k pletení? Určitě neváhejte a vrhněte se pro jehlice a vlnu. Příjemnou zábavou vám k tomu může být příběh Ladislava Smoljaka ve 20:00 na Primě v pořadu TOP STAR. Dozvíte se, jaká byla cesta Ladislava jako jaderného fyzika a matematika na režisérskou stoličku, jak vznikl Jára Cimrman a kde se seznámil se Zdeňkem Svěrákem.

Pátek 3.12.

Rády otevíráte zamčené dveře do třinácté komnaty plné tajemství a skrytých tužeb, protože máte pocit, že v životě otevíráte už jen dvířka od pračky? Pak si na pátek pořiďte kouzelný klíč, protože v devět na ČT 1 poběží 13. komnata Consuely Morávkové. Jaké dětství měla kdysi známá česká herečka a jak ji změnila emigrace.

Sobota 4.12.

Kafe.cz říká:

U těchto programů můžete příjemně relaxovat, ale zároveň udělat některé domácí práce.

Potřebujete v sobotu odpoledne poklidit obývací pokoj? Ale nechce se vám na to bez nějaké zábavy? Pak si zapněte v 16:40 TV Nova a sledujte v premiéře třetí volné pokračování filmu Ledové ostří. Díky krásnému, ale těžkému životu krasobruslařů plnému náročných tréninků a žádné zábavy zjistíte, že úklid je pro vás hračka. A budete to mít tak rychle, že finále filmu si můžete užít v pohodlí gauče s kapesníčky v ruce.

V sobotu také můžete začít hubnout? Jak to? Nebo snad nevěříte? Na Čt 1 od osmi večer běží další díl taneční show StarDance IV. …když hvězdy tančí. Využijte proto rytmické latinské hudby, vezměte na sebe sukni a hýbejte se do rytmu. Hodinou tance totiž spálíte až 1760 kJ, a to už stojí za to. A ještě navíc můžete zhodnotit, jak jsou na tom s tancem známé české osobnosti.

Máte rády pořady, ve kterých nejde jen o povrchní ženskou krásu, ale záleží hlavně na šarmu, osobitosti, pohotovosti a bystrosti českých a slovenských žen. Pak určitě pohotově zažeňte děti spát, odložte časopis a dívejte se ve 21:40 na ČT 1, kde poběží Pretty Woman, tedy hledání dokonalé české a slovenské ženy. A navíc si přitom můžete vytvořit vánoční dekoraci.

Neděle 5.12.

Nedělní siestu zakončete stylově, a to s televizí Prima ve 20:00. Potřebujete se zasmát a připravit si trochu nadhledu před dalším pracovním týdnem? Pak si udělejte svůj oblíbený nápoj, manžela pošlete do pracovny, děti do pokojíčku a pohodlně usazené sledujte manželské i nemanželské karamboly a nepředvídatelné okamžiky protagonistů české romantické komedie Líbáš jako Bůh.