Chiromantie rozděluje prsty na obou rukou. Prsty na levé ruce ukazují vaše vystupování navenek – tedy v zaměstnání, ve společnosti, mezi přáteli... Prsty na pravé ruce prozrazují vaše soukromí, vaše nejniternější pocity apod. Dnes se podíváme právě na vaši pravou ruku. Při prohlížený svých prstů se zaměřte na tvar článků a jejich tloušťku. Určitě objevíte pár rozdílů...

Palec

Oblast označená A
Trošku zjednodušeně řečeno – palec, který je oproti ostatním prstům nepoměrně větší, prozrazuje na svoji nositelku, že překypuje energií, elánem a rozhodností. Naopak pokud je v porovnání s jinými prsty malý, budete podle Alice Funk spíše nejistá osobnost, která toho mnoho nedokáže.

Teď si pravou ruku položte volně na stůl. Podívejte se, jak je palec oproti ukazováčku natočený. Pokud je přikloněný k ukazováčku, jste přizpůsobivá osobnost. Pokud je palec rovný, pak máte sklony k tvrdohlavosti.

Ukazováček

Oblast označená B
Pokud je tato část velká a tlustá, jste obětavá žena, pro kterou jsou pocity rodiny přednější, než ty vaše. Zároveň to ale vypovídá o tom, že máte velké nároky na svého partnera.

Oblast označená C
Je tento článek ze všech článků na ukazováčku nejsilnější? Znamená to, že nemáte problém se sebevědomím. Pokud je opravdu výrazně tlustší, budete mít zřejmě tendence ostatní poučovat. Platí to i naopak – je-li článek menší a útlejší, nebudete zrovna odvážná a cílevědomá.

Prostředníček

Oblast označená D
Je tento článek silný a rovný? Pak budete rozumově založená, se zájmem o všechno vědecké a moudré. Zároveň to prý svědčí o sklonech k optimismu. Zato když je článek malý a křivý, jste osobou se sklony k depresi.

Oblast označená E
Opět se zaměřte na tloušťku článku. Čím je silnější, tím vyšší morální nároky kladete na sebe i na své okolí. Platí to samozřejmě i opačně.

Prsteníček

Oblast označená F
Tento článek prozrazuje váš vztah ke společenskému dění. Čím silnější článek, tím jste společenštější, zábavnější, máte spoustu přátel a ti vás mají velmi v oblibě. Naopak slabý článek je údajně důkazem toho, že jste i slabým článkem společenského dění. Raději jste o samotě, než na hlučném večírku a počet vašich přátel je nižší (pozor, to vůbec nevypovídá o jejich kvalitě – o tu nemusíte mít strach).

Zajímavost KAFE.cz: Podívejte se na chlapský prsteníček

Patří váš partner mezi muže, jejichž prsteníček je delší než jejich ukazováček? Podle britských vědců to znamená, že

  • Má větší riziko vzniku rakoviny, především prostaty.
  • Může mít větší úspěch v zaměstnání, více peněz.
  • Má tendence k nevěře.

Malíček

Oblast označená G
Článek ukazuje váš vztah ke kolegům v práci (jde ale o vaše niterné pocity, ne o to, jak se ve svém zaměstnání dokážete maskovat a chovat). Silný článek znamená vřelejší vztahy ke spolupracovníkům a zároveň to, že si v hlavě dokážete jasně utříbit názory a priority. Tenký článek vypovídá o vašem vnitřním pracovním zmatku.

Oblast označená H
A už jsme u sexu! Čím silnější článek, tím jste sexuálně náruživější. Sex je pro vás důležitou součástí života a nedokázala byste se bez něj obejít. Je ve vás mnoho sexuální energie. Naopak čím tenčí článek je, tím méně jsou pro vás postelové hrátky důležité.

Tip KAFE.cz

Ať už jste se dozvěděla cokoliv, dbejte na péči o vaše ruce. Upravené nehty jsou dobrou vizitkou.