Oslavy svátků a narozenin, party při příležitosti vyhrané soutěže nebo závodů, dětské odpoledne na rozloučenou s prázdninami, slavnost při nástupu do první třídy – zkrátka možností uspořádat dětem domácí zábavu pro kamarády se vždycky najde víc než dost. Než ale malí hosté zaklepou na dveře, je třeba vyřešit zásadní otázku: jaké sestavit menu plné dobrot a laskomin a přitom vhodné pro děti?

  • Skvělým nápadem je určitě POM-BÄR, křupavý snack s jemnou chutí vyvinutý speciálně pro děti. Po těchhle zlatavých medvídcích se totiž zaručeně zapráší.

Prázdniny se již přehouply do své druhé poloviny, ani se nenadějeme a nový školní rok bude opět za dveřmi. S ním nastává obvyklý maraton domácích úkolů, chystání svačinek, pořádání narozeninových oslav pro kamarády vašich ratolestí. Které z dětí totiž alespoň jednou v roce nerozdá svým spolužákům stylové pozvánky s termínem své party, není „in“. Taková dětská oslava, ať už je spojená s jakoukoli událostí, znamená pro vás jako hlavní organizátorku přípravu zábavného programu a občerstvení a to se pak hodí každý dobrý tip. Jisté je, že děti ocení slané i sladké dobroty, hlavně když je legrace. Skvělým nápadem jsou tedy určitě POM-BÄR, křupaví zlatí medvídci s jemnou chutí.

Dětská party jistě udělá radost malému oslavenci a jeho hostům, ale maminky z ní mohou mít zamotanou hlavu.

Snaží se všechno nachystat a naplánovat tak, aby party klapla na jedničku s hvězdičkou. Dá to starost, aby všichni odcházeli spokojeni a pro jejich potomka se oslava stala nezapomenutelným zážitkem. Když rodiče vyřeší na seznamu úkolů položky místo, čas a program, s uspokojením rozešlou pozvánky. Pak ale nastává nejdůležitější bod příprav – čím slečny a mladé pány uctít? Není snadné najít pohoštění, které by bylo výjimečné, atraktivní pro malé jedlíky a přitom nepředstavovalo prohřešek proti zásadám zdravé stravy vhodné pro nejmenší. Občerstvení musí být nejen kvalitní a chutné, ale i dětskému oku lahodící.

Prvňáčci se svého prvního školního dne nemohou dočkat, ti starší spíše než na školu na své kamarády, pro všechny děti je ale začátek školního roku důvodem k pořádné oslavě.

Ať už jde ale o party, návštěvu kamarádů, nebo jen dobrou svačinku na hřiště, máme pro vás tip, který ocení prvňáčci i teenageři. POM-BÄR, křupavý snack s jemnou chutí, vyvinutý speciálně pro děti. Po těchhle zlatavých medvědech se totiž při každé příležitosti zaručeně zapráší.

Jakost výrobků POM-BÄR prochází přísnou kontrolou.

Přísady jsou pečlivě vybrané z těch nejlepších surovin připravovaných na kvalitním slunečnicovém oleji bez umělých chuťových a konzervačních látek a bez umělých barviv. Díky tomu jsou nejen pamlskem, který dětem chutná, ale rodiče jim ho mohou nabídnout, aniž budou mít špatné svědomí. Děti si mohou smlsnout na medvídcích POM-BÄR třeba s příchutí original, kečupu, sýru, pizzy nebo hranolků POM-BÄR Frits. Součástí poslední příchutě je dokonce i sáček malého kečupu.

Více informací na www.pombar.cz