Alena (45 let)

Pro tatínka jsem koupila Fernet Stock Exclusive. Vím, že má rád dobré pití a žádné dárky, které nejdou vypít nebo "sežrat", už prý nechce.

KAFE.cz zjistilo

Klasický Fernet Stock v podobě Fernetu Stock Exclusive získává zcela nový rozměr. Vzniká v historické palírně Stocku v malé vesničce Prádlo u Nepomuku na Plzeňsku. Právě tady po dobu až tří let uzrává v malých dubových soudcích, ve kterých dříve zrála whisky, které mu propůjčují typickou a nezaměnitelnou zaoblenou chuť.

Lenka (30 let)

Mamince jsem koupila luxusní přírodní kosmetiku od L’OCCITANE. Výrobky, které jsem si sama vybrala, prodavačka pak krásně zabalila do nádherné tradiční papírové krabice. Utrácím tam za svoje blízké každý rok :-)

KAFE.cz zjistilo

Do kouzelných L’OCCITANE krabiček můžete vložit nejen toaletní vody, kosmetiku na péči o pleť a tělo, dekorativní kosmetiku, ale také výrobky, které podtrhnou vánoční atmosféru. Mezi ně patří např. domácí difuzér s různými náplněmi nebo vonné svíčky, které u vás doma vytvoří příjemnou vánoční atmosféru z Provence.

Monika (25 let)

Letos jsme hodně investovali do nového bydlení, tak jsme se rozhodli s manželem pro malé a zábavné dárky. Koupila jsem mu knihu vtipů a salám Křemešník, protože vím, že ho má velmi rád.

KAFE.cz jistilo

Křemešník je vyráběn z výběrového vepřového masa, což mu společně s pečlivě vybranou směsí koření a ušlechtilou přírodní plísní na povrchu propůjčuje punc nevšední kvality.

Irena (30 let)

Kamarádkám a kolegům v práci jsem nakoupila hrnečky Starbucks na kafe.

KAFE.cz zjistilo

Vánoční kolekce Starbucks obsahuje například hrnečky, termohrnky, plyšové medvídky Bearisty, dárkové kávové balíčky a jiné výrobky.

Dita (38 let)

Švagrovi jsme koupili s manželem vánoční soudek ze Svijan. Švagr má rád pivo a společnost, sám by si něco podobného asi nekoupil. Mám z nápadu opravdu radost. Snad bude mít i on.

KAFE.cz zjistilo

Fanoušci svijanského piva mohou vybírat: k mání jsou pětilitrové soudky Mázu a Knížete v novém kabátě a nově také jedno z nejoblíbenějších zdejších piv – nefiltrovaný Kvasničák.

Lýdie (29 let)

Babičce jsem koupila vánoční čajové pyramidy SONNENTOR.

KAFE.cz zjistilo

Čtyři nové vánoční čajové směsi – Zimní pohoda, Hvězdný tanec, Pohlazení duše a Světelný třpyt v pyramidálních nálevových sáčcích se stávají ozdobou vánoční nabídky biobchůdků i prodejen zdravé výživy. Jejich exklusivitu podtrhuje atraktivní balení v plechových dózách.