Kemp Valkanela

Leží na západním pobřeží malebné Istrie, jižně od rušného přístavu Poreč. Přes den můžete lenošit na písčité pláži a v noci vyrazit za zábavou a bujarým nočním životem. V kempu je dostatek místa pro karavany i stany, psi mají volné pole působnosti a děti se mohou vyřádit ve velkém bazénu.

Kemp Zelena Laguna

Nedaleko od kempu Valkanela se nachází Zelena Laguna. Je mnohem rušnější a zaměřený výhradně na rodiny s dětmi, čemuž přispělo nedávné zrušení nudistické pláže v jeho těsné blízkosti. V nabídce má spoustu sportovních aktivit i animačních programů. Za zábavou do Poreče jezdí pravidelný vláček pro turisty.

Kemp Puntica

Třetí skvělou volbou na Istrii je skromný a klidný kemp Puntica. Místo zábavy pro děti, restaurací, barů a sportovního vyžití najdete jen plácky ve stínu olivovníků. Hledáte-li slušné zázemí a dostatek klidu na plážovém lehátku, je Puntica jasná volba!

Kemp Čikat

Na jednom z největších chorvatských ostrovů se nachází perla mezi kempy. Čikat je splněným snem každého dítěte. Vodní svět o rozloze 6.300m² je zabaví na celý den, rodiče tak budou mít dost prostoru pro relax ve stínu vzrostlých borovic. Bary, kavárny, restaurace, promítání a soukromá pláž - co víc si přát.

Kemp Njivice

Na ostrově Krk se nachází kemp Njivice. Více než na dětské návštěvníky se zaměřuje na sportovní rybolov, turistiku a potápění. Nechybí nic, co by mohl turista postrádat - elektřina, přívod vody, wifi, dubové háje a blízkost rybářské vesničky Njivice, která proslula svou spletitou historií.

Kemp Straško

Na ostrově v těsné blízkosti západního pobřeží Chorvatska leží další z oblíbených turistických cílů. Straško nabízí to, co hotelové rezorty - bazénový komplex, místní zoo, letní kino, opičí dráha přímo v moři, tenisové kurty, posilovna, bocce, šachy, hodiny jógy nebo pilates.

Kemp Holiday

Kemp Holiday leží na malém ostrůvku při jižním pobřeží. Je skromný na prostor, ale svou vybaveností se může směle postavit známějším kolegům. Písečná pláž u zátoky Mina je rájem pro děti i lenochy, nedaleké město Jelsa si zamilují nezdolní turisté a pohodu v ubytování na terasách si zamilujete během romantických západů slunce.

Kemp Slanica

Na ostrově Murter se nachází jeden z nejkrásnějších chorvatských kempů. Víc než pro plážové povaleče se hodí pro turisty a chodce. Celý ostrov patří mezi nejmalebnější v Chorvatsku a blízké okolí nabízí nespočet zajímavých přírodních krás i historických odkazů.