Plán pro život

Charlotte a Alex měli pro život jasný plán. Vzali se a začali usilovně pracovat na založení rodiny. Netrvalo dlouho a světla na porodním sále ozářila prvorozeného syna Henryho. Byl zdravý, veselý a hravý. Věděli, že u jednoho přírůstku rozhodně neskončí, ale nechávali osudu volný průběh. Henry rostl jako z vody a život samotáře pro něj nebyl to pravé ořechové. Rodiče se rozhodli jít dalším dětem naproti a podařilo se. Na prvním ultrazvuku se ale místo jednoho zárodku objevily hned tři. Prvotní šok se mísil se zděšením, jak náročné bude těhotenství, porod i výchova. Naštěstí patří Charlotte se svým mužem mezi ranaře, kterým není žádná výzva svatá.

Trojnásobná radost

Těhotenství nebylo jako procházka růžovým sadem. To, na co byla zvyklá z očekávání s Henrym, jako by teď neplatilo. Břicho měla obří, klenuté a sotva ho nesla. Sama Charlotte vcházela až několik kroků po něm. Čím víc se blížila cílová rovinka, tím větší měla obavy z porodu. U vícečetného těhotenství se automaticky volí císařský řez. Je to bezpečnější varianta pro matku a i děti. Začátkem roku 2017, kdy se pnutí nedalo vydržet a malé nezbednice se draly ven, se Henry dočkal tří roztomilých sestřiček. Vyčerpání i lokální bolesti, které novopečenou maminku soužily, šly stranou. Radost z čerstvě narozených dcer přehlušila všechna dočasná negativa.

Do třetice/pětice všeho dobrého

O radost i dny plné strachu, strarostí a všedních peripetií se rodiče nezdráhají podělit na sociálních sítích. Annabella Rose, Florence Violet i Lottie Bluebell jsou společně s Henrym a mazlíčkem nevyčerpatelnou studnicí rošťáren. Zatímco Charlotte každý den plánuje a organizuje, aby byla skvělou mámou, ale i bedlivým strážcem, Alex chodí do práce a ve chvílích volna je na plný úvazek za rodinného šaška. I přes všechnu snahu manželé nepodchytili vše a už už jsou zase v očekávání. Jedni by se rozmýšleli, je-li to ještě únosné. Pro tuhle rodinku to ale neplatí. Berou vše, co život přináší. Už brzy do rodiny přivítají druhého synka. V takové kupě dětí se jedno navíc "ztratí".

Na internetu má celá rodinka ohromnou podporu a lidé s nadšením sledují, jak obratně se dá bruslit životem i s pěti dětmi na krku.