Lidí na internetu přibývá a narůstá tak důležitost bojovat o své místo na slunci v kyberprostoru. Nastává tedy otázka, jestli být nebo nebýt na „tom internetu“? ACTIVE 24 v tomto ohledu usnadní vaše rozhodování. Nyní můžete získat doménu s koncovkou .CZ, redakční systém a roční web hosting za 249 Kč ročně.

Více informací na
www.active24.cz

Technická stránka věci

Před několika lety byl internet známý spíše jako prostor pro technicky zaměřené. Spravování webové stránky vyžadovalo zručnost a schopnost pracovat s HTML kódem. Díky redakčnímu systému eZ publish nemusíte znát skriptovací jazyky, protože funguje jako jednoduchý textový editor. Základní uživatelské znalosti budou jediné, co budete k ovládání celé webové prezentace potřebovat. Design své stránky si také můžete kdykoli změnit. Celý balíček je variabilní a připravený se přizpůsobit se vašim potřebám při minimálních nárocích na technickou zručnost.

Soukromí necháváme na uživateli

Jedním z nejpalčivějších rizik internetu je ochrana dat uživatele. Když se nad tím člověk zamyslí, vyjde mu vlastní webová prezentace jako nejlepší alternativa. Na rozdíl od sociálních sítí se není třeba obávat o svoje soukromí a ochranu osobních dat. Na vlastní webové stránce máte absolutní kontrolu nad obsahem a formou informací, které do světové sítě pošlete. Jestli máte strach ze zneužití citlivých údajů o své osobě, nemusíte je na svůj web vůbec vystavovat. Možnost nesdílet osobní data je na jiných komunitních serverech omezená a v některých případech je pominuta úplně. ACTIVE 24 podporuje zpřístupnění internetu pro co nejvíce uživatelů

Cena

Na otázku „Kolik zaplatím?“ nabízí ACTIVE 24 jednoduchou odpověď. Doménu .CZ, hosting a redakční systém získáte za skutečně minimální poplatek 249 Kč ročně. Zárukou kvality při tak nízké ceně je více než 7 000 klientů, kteří si již objednali .CZ doménu od ACTIVE 24. Přibližně každý dvacátý také používá redakční systém. Tito klienti dali přednost jednoduchosti a nízké ceně před komplikovanými alternativami.

Více informací o webu s vlastní doménou na rok
pouze za 249 Kč na
www.active24.cz