„Super balení – nezabírá ve skříňce moc místa, dá se stavět na sebe,“ oceňuje například kapsle jedna z čtenářek Iveta Vítová. „Funkčnost je suprová. Cena odpovídající výrobku. Krásně voní. Snadná manipulace. Žádné zbytky ani bílé skvrny na prádle. Žádná alergie.“ Další „pradleny“ chválí rovněž efektivitu, příjemnou vůni vypraného prádla i bez použití aviváže nebo praktické balení, kdy jedna kapsle představuje přesnou dávku.

Jedna z otázek testu zněla: Jak hodnotíte na základě svých zkušeností účinky Ariel Complete 7?

Čtenářky měly oznámkovat jako ve škole osm „předmětů“ – odstranění skvrn, zachování barev, šetrnost praní, parfemace, praktičnost balení, manipulace s kapslemi, kožní tolerance a celková spokojenost. Ariel Complete 7 z toho„zkoušení před tabulí“ vyšel jako premiant. Jeho průměr 1,2 mu mohou žáci a studenti jen závidět!

Co je complete 7?

Je to kompletní řešení od Arielu, které obsahuje soubor sedmi technologií, jež pomáhají zajistit všeobecně očekávaný výsledek – dokonalou čistotu a příjemnou vůni vypraného prádla. K těmto technologiím patří bělicí činidla (u variant pro bílé prádlo), polymery, povrchově aktivní látky odstraňující mastnoty, enzymy pro odstraňování skvrn, které působí již při velmi nízkých teplotách, změkčovače vody a další.

Arielu Complete 7 daly čtenářky za jedna

  • Testu se zúčastnilo 40 čtenářek titulů Vlasta, Týdeník Květy a Kafe.cz
  • 94 % těch, které se testování zúčastnily, gelové kapsle Ariel Complete 7 přesvědčily svými vlastnostmi natolik, že je chtějí používat i v budoucnu.