Jak už to v takových případech bývá, Christopher rozhodně na veřejnosti nepůsobil jako násilník. Ovšem veškerou zlost, která se v něm během dne nahromadila, pravidelně vybíjel na své ženě. Ta se statnému muži neměla šanci ubránit, a tak jen v tichosti snášela utrpení, jež jí způsoboval člověk, kterého kdysi tak milovala.

Ten osudný den roku 2009 Audrey našla svého muže, kterak stojí nahý v kuchyni a hraje si s nožem. Když ji Christopher uviděl, okamžitě ji odtáhl do garáže, kde ji surově znásilnil a poté ji udeřil do hlavy kladivem. Následně svou ženu polil benzínem a chladnokrevně zapálil. Během vyšetřování vyšlo najevo, že si celý akt pečlivě naplánoval. A i když se obhajoval tím, že obětí je on, jelikož ho Audrey napadla se svým komplicem a on se jen bránil, soud mu rozhodně neuvěřil a odsoudil ho na doživotí.

Audrey utrpěla na 80 % svého těla těžké popáleniny a byla dlouhých 6 týdnů v komatu. I přes svá zranění však zůstala silná a jako zázrakem přežila. Dnes se snaží být oporou podobně postiženým ženám.

Prohlédněte si galerii, ať vidíte, jak vypadal člověk, který dokázal ublížit matce svých synů a hlavně bezbranné ženě. Zajímavé je také vidět, jak vypadala Audrey před útokem, po něm a dnes. Upozorňujeme, že některé fotografie jsou drastické!

#clanek|3522072|3522063#

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!