Pstruh nebo siven?

Většina milovníků rybího jídelníčku sice nedá dopustit na pstruha, ale už jste jedli dosud málo známý poklad mezi sladkovodními rybami - sivena? Je to takový bratranec pstruha, snadno se upravuje a vedoucí chovu ve špičkovém Rybářství Kolář z Vysočiny, které se na pstruhy a siveny specializuje, doporučuje tuhle mimořádně lahodnou rybu určitě vyzkoušet!

Originální recepty na přípravu pstruhů a dalších sladkovodních ryb najdete v říjnovém vydání časopisu Gurmet na str. 22-27.

Chcete ihned zdarma získat 5 čerstvých pstruhů nebo sivenů?

Stačí si předplatit časopis Gurmet na jeden rok za pouhých 299 Kč a k tomu získáte ryby pro celou rodinu v hodnotě 900 Kč.

Nabídka platí do vyčerpání zásob – 200 ks

Na základě voucheru, který obdržíte po zaplacení předplatného, si budete moci vyzvednout pstruhy či siveny v jednom ze 30 obchodů Náš grunt. Prodejny Náš grunt nabízejí široký sortiment poctivých farmářských produktů.