Tato slečna nám doslova vytrhla trn z paty. Na proměnu přišla jako náhradnice za výherkyni, která na poslední chvíli nemohla dorazit. Usměvavá a s dobrou náladu přispěchala do salonu, kde se o ni náš vizážistický tým postaral. Vendy měla velkou radost. Už dlouho přemýšlela o tom, že by něco podobného podnikla. Proměny prý sleduje na internetu i v televizi. Má totiž ráda veselé, bláznivé i elegantní účesy...

Před proměnou...

Vendy dříve pracovala jako provozní v herně. Po nějakém čase ale přesedlala na jiné, poklidnější zaměstnání. Dnes pracuje jako asistentka v jednom pražském showroomu s exkluzivními vozy. Vyřizuje pronájem aut, smlouvy, servis a další potřebnou administrativní činnost. Nemohli jsme se jí proto nezeptat, zda mezi její hlavní koníčky nepatří právě rychlá jízda či testování nových automobilů. „Autem jezdím samozřejmě ráda. Zajímá mě také vše, co se týká nových značek apod. Ale v autě jsem opatrná, raději než zběsilou jízdu si užívám pohodové cesty s muzikou a výlety,“ říká Vendy. K jejím dalším zálibám patří tanec, cestování a společné akce s přáteli.

Proměňujeme...

Co s vlasy? Nastupuje kadeřník

Vlasy: Veronika Dřevíkovská, vlasové studio HP design www.studiohpdesign.cz

Kadeřnice Veronika se nechala slyšet, že návrhů na nový účes by v případě Vendy měla hned několik, zvolí ale šetrnější proměnu. „Tentokráte kladu velký důraz na zlepšení kvality vlasů. U Vendulky je potřeba věnovat se převážně regeneraci, která bude spočívat v aplikaci přirozeného přelivu, výživné masky a masáže vlasové pokožky.“

Odstín vlasů musel ladit se světlou pletí, proto se kadeřnice s Vendy dohodla na přírodním přelivu, který na denním světle bude házet medově zlaté odlesky se světlými pramínky. „Tento přeliv má velkou výhodu – absolutně šetří vlasy, protože nenapadá keratinovou strukturu. Sice se rychleji vymývá, ale na vlasy poničené melírováním je jako balzám,“ dodala Veronika.

Veronika všechny vlasy vyfoukala, narovnala žehličkou a v některých částech mírně prostříhala. Závěrečný styling se prováděl až po líčení.

S vizáží poradí vizážistka

Vizáž: Michaela Adamová www.marionnaud.cz značka Shiseido

Nyní přišla na řadu Míša, která měla z Vendy velkou radost. Konstatovala, že pleť má hezkou a bez větších problémů.

Pro přirozenější a dlouhotrvající účinek make-upu použila Míša speciální rozjasňovač, který funguje jako ideální podkladová báze. Barvu pleti dokonale sjednotil a dodal jí sametový nádech. Kompaktní pudr pak zajistil ochranu a zakryl drobné nedokonalosti.

Se stíny si Míša pohrála. „Nechám se inspirovat mystickými vzory a pro líčení si vyberu směsici pestrých barev, které jsou plné kontrastů a rozmanitosti.“ To skvěle padne právě Vendy, která má velké modré oči – její pohled pak bude neodolatelný. Tmavší stín Míša nanesla blíže k řasám, k okraji horního víčka. Nad ně, na oční oblouk, pak použila světlejší odstín a řasy nakonec zdůraznily řasenkou, která je výrazně prodlouží a perfektně oddělí.

Nesmíme zapomenout ani na tvářenku a rtěnku. Pro lesklé rty s jemným třpytem Míša použila rtěnku s transparentním leskem, která přináší rtům okamžitý efekt – plnost a zářivost.

Po proměně...

Líčení – použité přípravky

Vizážistka použila na nalíčení Jany následující přípravky dekorativní kosmetiky Shiseido:

  • Dlouhotrvající krém Hydration 24
  • Balacingsoftener
  • Rozjasňovač
  • Tekutý make-up
  • Kompaktní pudr
  • Třpytivé stíny na oční víčka
  • Řasenka
  • Tvářenka
  • Transparentní lesk – tmavě růžový

A co na proměnu říkala Vendula?

„S účesem jsem moc spokojená, i když jsem se zprvu bála tmavší barvy. A na líčení si ještě zvykám, ale moc se mi líbí.“

Vizitka vizážistky:
Michaela Adamová
Beauty Consultant
Odborná poradkyně parfumérie Marionnaud Palác Flóra
Značka: SHISEIDO – nová prémiová řada Future Solution LX
GSM: +420 731 585 808
E-mail: ADAMOVA38@seznam.cz