Přinášíme vám letní rekapitulaci těch nejlepších proměn na Kafe.cz

Simona je velmi krásná žena, která ale své přednosti příliš světu neukazuje. Je hodně vytížená každodenní prací i péčí o malou dcerku Lucinku, takže dává přednost spíše pohodlí. Obléká se ležérně, volí neutrální barvy a líčí se naprosto minimálně.

"Vystačím si s řasenkou a občas použiju maximálně make-up na zakrytí kruhů pod očima z nevyspání," směje se Simona, která se po večerech věnuje domácnosti a partnerovi, dopoledne práci a odpoledne roli maminky. "Moc by se mi líbilo být stále upravená a mít vše sladěné, paní vizážistku bych pak ale potřebovala mít každé ráno po ruce," dodává.

Přečtěte si také, jak Šárka nechala vlasy v Praze nebo jak jsme proměnili Irenu z blondýnky na brunetku.

Jak se s proměnou vypořádá tým našich expertů?

Kadeřnický expert: Kristýna Bláhová - KLIER

Volba účesu a postup: U paní Simony jsem se rozhodla pro barvu s nádechem do fialova, která jí zvýrazní obličej a účes zajímavě, byť decentně oživí. Vlasy jsem zkrátila asi o deset centimetrů - konečky zástřih již opravdu potřebovaly. Jako finální úpravu volím kadeře vytvořené pomocí žehličky, zafixované pinetkou a následně volně protřepané přes prsty bez pročesání.

Expert na make-up: Jana Hladíková - MAKE-UP STUDIO

Volba líčení a postup: Líčení je zvoleno v jemném tónu. Make-up zakrývá drobné nedostatky pleti a dodává pokožce jednotný, hedvábný tón. Oči jsou zvýrazněny linkou, lehkým stínem a řasy obtáhnuty černou řasenkou. Na líce byla použita růž a pomyslnou třešničku na dortu představují rty v barvě rudo-oranžové.

Použité přípravky:

Expert na stylling: Lucie styl

Volba oblečení: Simona si na proměnu donesla překrásný outfit zapůjčený od kolegyně, který mi okamžitě padl do oka. Myslím, že se k této dámě skvěle hodí. Jemná tunika v lososovém odstínu je na léto perfektní a její barva Simoně sedne. Doplňky jsou ve zlaté barvě a vévodí jim výrazný nákrčník doplněný náramkem a náušnicemi s krystaly.

5 otázek pro Simonu

1. Proč jsem se do proměny na Kafe.cz přihlásila:

Chtěla jsem změnu a vyzkoušet si, jaké to je, dostat se do rukou profesionálům.

2. Jak jsem se před proměnou cítila:

Moc jsem se těšila a byla jsem hrozně zvědavá, jak to vše dopadne.

3. Čím mě proměna obohatila, inspirovala:

Má proměna mě utvrdila v tom, co řekla Coco Chanel - "Není ošklivých žen, jsou jen ženy, které se neumějí udělat krásnými".

4. Jak jsem s výsledkem proměny spokojená:

Z výsledkem jsem nadmíru spokojená a velmi nadšená.

5. Co na to, jak po proměně vypadám, říkali kolegové, partner a ostatní?

Byli nadšení, v šoku, málem mě ani nepoznali.

Další proměnu najdete na www.kafe.cz příští pátek.

Za spolupráci děkujeme kadeřnictví KLIER pod vedením paní Markéty Brockové a Janě Hladíkové - maskérce holandské kosmetické značky MAKE-UP STUDIO.