Přinášíme vám letní rekapitulaci těch nejlepších proměn na Kafe.cz

Helča je na mateřské dovolené s dcerkou Natálkou. Její dny tedy většinou vypadají tak, že za holčičkou pobíhá někde po hřišti. Praktické a pohodlné oblečení je tedy pro ni samozřejmostí.

"Do proměny jsem se přihlásila ze dvou důvodů. Tím prvním jsou moje zničené a přesušené vlasy, na kterých se podepsalo opakované melírování a barvení. Druhým důvodem je touha překvapit a trochu i šokovat partnera," říká Helena, která se prý na změnu těší, i když se jí maličko obává.

Přečtěte si také, proč by si Simona nejraději odvedla paní maskérku s sebou domů nebo jak to po proměně slušelo fotbalistce Gábině

Jak se s proměnou vypořádá tým našich expertů?

Kadeřnický expert: Markéta Brocková - KLIER

Volba účesu a postup: Už když jsem viděla fotku Heleny na přihlášce, měla jsem jasno. Tahle dáma rozhodně potřebuje tmavší odstín vlasů. Zvolila jsem tedy barvu světle až středně hnědé, která bude velmi pěkně ladit s očima. Co se týká střihu, bylo ho již zapotřebí. Helena měla vlasy velmi poškozené a jejich konečky roztřepené. Střihem získává účes až neuvěřitelný objem a vlasy rázem vypadají zdravě. Lehce asymetrická ofina je dle mého názoru velmi dobrou volbou a klientce sluší.

Expert na make-up: Jana Hladíková - MAKE-UP STUDIO

Volba líčení a postup: Helena má bezchybnou téměř dětsky jemnou pleť. Líčit ji byla tedy jedna radost. Jediné, co je třeba lehce maskovat, jsou kruhy pod očima. Skvěle nám na ně zafungoval hutnější korektor. Líčení jsem pojala velmi decentně a čistě, jediným výraznějším prvkem jsou přesné oční linky.

Použité přípravky:

Expert na stylling: Lucie styl

Volba oblečení: Po změně účesu a s make-upem vidím v této ženě a jejích rysech kouzlo antiky. Asi proto jsem tedy sáhla po elegantním zlatém topu se zajímavě zdobeným výstřihem. Jediným doplňkem jsou kruhové náušnice s barevnými korály. Myslím, že tento styl Heleně krásně pasuje, je z ní téměř Helena Trojská.

5 otázek pro Helenu

1. Proč jsem se do proměny na Kafe.cz přihlásila:

Do proměny jsem se přihlásila, jelikož jsem chtěla změnu a stále se ne a ne odhodlat. Bála jsem se změnit barvu, jelikož mám 10 let blonďaté vlasy.

2. Jak jsem se před proměnou cítila:

Před proměnou jsem se cítila hodně nervózně a také jsem se necítila dobře bez make-upu.

3. Čím mě proměna obohatila, inspirovala:

Proměna mě inspirovala k tomu, že není na místě se bát takové velké změny...člověk nesmí být srab a jít do toho naplno :-)

4. Jak jsem s výsledkem proměny spokojená:

Proměna se mi líbí, i když je pravda, že mi asi chvilku bude trvat, než si zvyknu.

5. Co na to, jak po proměně vypadám, říkali kolegové, partner a ostatní?

Rodině a přátelům se proměna líbí, horší je to s partnerem, nějak se s proměnou nemůže vyrovnat:-) Doufám, že se mu to časem začne líbit.

Další proměnu najdete na www.kafe.cz příští pátek.

Za spolupráci děkujeme kadeřnictví KLIER pod vedením paní Markéty Brockové a Janě Hladíkové - maskérce holandské kosmetické značky MAKE-UP STUDIO.