V novém designu a ve spolupráci s projektem Fashion Coach Violy Fetisové přináší unikátní koncepci „Ateliéry stylu“ nabízející kompletní poradenství, jak zdokonalit svůj vzhled. Jaro nás každoročně motivuje ke změnám a stylovým dobrodružstvím. Po dlouhé zimě každý z nás zatouží změnit šatník, účes či jinak experimentovat se svým zevnějškem.

Čtenářky Kafe.cz se již brzy mohou těšit na možnost vyzkoušet si vizážistickou proměnu made by salon Petry Měchurové na vlastní kůži. Do budoucna chystáme i kompletní proměnu včetně celého šatníku.

Jak se přihlásit na speciální vizážistickou proměnu se salonem Petry Měchurové?

  • Je to snadné: co nejdřív poslat přihlášku a aktuální fotografii na adresu promena(zavináč)kafe.cz. Do předmětu emailu napište Petra Měchurová. Více informací o proměnách na Kafe.cz zde.

Nový ateliér stylu pro každého

Ne vždy si ovšem víme rady, jak na to, aby výsledek byl ideální. Salon Petra Měchurová vám v tomto ohledu podá pomocnou ruku v rámci nového unikátního servisu v tzv. „Ateliérech stylu“.

Profesionálové ze salonu Petra Měchurová si stále rozšiřují obzory, sledují nejnovější světové módní trendy a často je pro svůj osobní rozvoj prezentují v té nejextravagantnější podobě na prestižních soutěžích nebo módních molech.

Ateliéry stylu jsou ale individuálním poradenstvím, kde nejde o poslední trendy nebo extravaganci, ale cílem je zajisitit nový image ušitý přesně na míru, zaměřují se na konkrétní výsledky a skvělý pocit z „proměny“. Díky profesionálům z oboru kadeřnického, vizážistického a módního získají ženy i muži mnoho cenných rad, jak se starat a především jak co nejdokonaleji doladit svůj vzhled doslova od hlavy až k patě.

  • Během prvního základního ateliéru v nových prostorách Salonu Petra Měchurová se u klienta postupně vystřídají kadeřník, vizážista a stylista. Nakonec se klient seznámí se světem módy a stylu, módní stylistka, konzultantka a autorka projektu „fashion coach“ Viola Fetisová představí principy módy, módní trendy a poradí, jak s nimi zacházet.
  • Cílem druhého „nadstavbového“ ateliéru je blíže se zaměřit na vybrané oblasti stylu.

Půjdete do toho? Těšíme se na vás!