Soňa se líčí asi od tanečních a se stejným nadšením, jako si už tehdy vychutnávala proměnu za slečnu, si v pěkných šatech libuje dodnes. Vzhledem k pěkné postavě – před časem objevila kromě kola a běhání také kouzlo posilovny – využívá každou možnost, jak sportovní oblečení zaměnit za elegantní sáčko, nebo ještě lépe zajímavé šaty. Dovolit si může bokové kalhoty i minisukni. Ráda nosí také podpatky a dlouhé visací náušnice.

Před proměnou...

Proměňujeme...

Nastupuje kadeřník

Vlasy: Andrea Kotrčová www.studiomichelangelo.cz

Soňa si přírodně hnědé dlouhé vlasy, které po posledním pobytu na slunci mají viditelně zničené konečky, už několik let zesvětluje. V „blond“ se cítí dobře. Kadeřnice zvolila jemný melír a vlasy navíc podbarvila, aby nakonec získala příjemnou barevnou variaci „tón v tónu“.

Sonina kštice je jemná a má tendence mastit se od hlavy. Kadeřnice vlasy zbavila poničených konečků, zkrátila a důkladně kaskádovitě prostříhala pro větší lehkost i objem účesu a celkově zdravější vzhled vlasů.

S vizáží poradí vizážistka

Vizáž: Jitka Hlaváčová hlavacova@artspirit.cz

Soňa všechny překvapila intenzivně opálenou a lehce podrážděnou pletí, na kterou v tomto ročním období nebyla vizážistka zcela připravená. Nakonec tón velmi citlivé pleti se sklony k zarudnutí barevně sjednotila s pomocí podkladové báze a make-upu a také doporučila Soně přípravky Neostrata, které by jí měly pomoci s pigmentovými skvrnami. Tvář na závěr rozjasnila hnědozlatým zdravíčkem.

Během líčení se vizážistka zaměřila na partii očí. Soňa totiž trpí takzvanými spadlými víčky. S pomocí hnědočerných a kontrastních bílých stínů, které použila na vnější koutky oka, pokleslá víčka opticky zvedla. Dále pracovala s očními linkami. Ty nanesla tak, aby přesně nekopírovaly tvar oka, to by totiž na drobný nedostatek jen upozornilo. Nechyběla ani vrstva černé řasenky. Rtům dodala vizážistka na objemu díky konturovací tužce a vyplnila je světlým leskem.

Po proměně...

A co na proměnu říkala Soňa?

„Proměnu jsem si užila a navíc se dozvěděla pár cenných tipů.“

Líčení – použité přípravky

Vizážistka použila na nalíčení následující kosmetické přípravky:

  • Bázi Basse lissante, Sephora
  • Make-up T. Le Clerc
  • Tužku na obočí Sisley
  • Oční linky Sisley
  • Hnědočerné a bílé stíny Estée Lauder
  • Černou řasenku Dior
  • Hnědozlatou tvářenku Estée Lauder
  • Konturovací tužku na rty 01 Lancôme
  • Lesk na rty Sephora

Jak se přihlásit na proměnu na KAFE.cz?

Napište na promena(zavináč)kafe.cz a přiložte svoji fotografii, případně důvod, proč se chcete nechat proměnit.