Základní údaje

Jako náctiletá jsem vyspěla o trochu dřív než moje spolužačky na základní škole.Ale bohužel při vývinu se růst u pravého prsa zastavil a rostlo jen levé. To už jsem se začala cítit jinak. Na tělocvik jsem nosívala pod trička košilku, aby spolužačky nic neviděly a neposmívaly se mi.

Nějak jsem to přežila a doufala, že se to třeba v průběhu braní antikoncepce spraví. Ale bohužel se nic nezměnilo. Je mi 26 let, měřím 166 cm a vážím 64 kg. Mám z toho velké psychické trauma, i když teď už to snáším líp.

Koupila jsem si silikonové vycpávky, ale i tak se mi někdy stane karambol a při sklonění mi vycpávka vypadne. Takže v létě nemohu chodit v tílku, aby se mi to nestalo na veřejnosti. Nechodím ani plavat, a to nemluvím o svém sexuálním životě. Mám problémy se s někým seznámit, natož s někým navázat bližší sexuální vztah.

Prostě se za to, jak vypadám, stydím. Neví to dokonce ani moje mamka. Jen jedna nejbližší kamarádka, které jsem se svěřila před několika lety, protože jsem musela někomu svůj problém říct. Proto neposílám fotku obličeje. Děkuji mockrát.