Základní údaje

Zažila jsem krásný šok při pohledu na soutěž, kterou nabízíte a na chvilku jsem si pomyslela, že by se mohl splnit můj sen. O plastice přemýšlím už roky, ale finance to nedovolují. Je mi 21 let a vždycky jsem měla nadváhu.

Ve 13 letech mě to pohltilo a pár let jsem bojovala s bulimií. Moje váha se měnila v mžiku o veliká čísla (například osmnáct kilo za necelé dva měsíce) a pak se zase vracela. Tenkrát mě nenapadlo, jaký vliv to má na moje tělo i duši.

Mladé pěkné tělíčko dopadlo katastrofálně, nikdy jsem neměla hezká prsa, ale jejich vzhled teď je šílený.

Vždycky mi to dělalo problém s partnery a i s tím současným, se kterým jsem skoro dva roky... Nesvléknu se před ním, málokdy sundám podprsenku, chodím se převlékat do jiné místnosti. Trápí to mě i jeho, což mě mrzí.

V únoru jsem se rozhodla změnit svůj život, napravit, co jsem zpackala a začala jsem pod dohledem odborníka zdravě jíst a cvičit. Mám dole již 10kg a svět začíná být hezčí... Tedy dokud se nesvléknu :-)

Proto bych byla neskutečně šťastná, kdyby vás můj příběh oslovil a dali jste mi šanci, pomohli mi najít sebevědomí, abych mohla mít ráda sama sebe a tím pádem i vše okolo.

Moje problémové partie, se kterými bohužel už sama nic nesvedu, jsou již zmíněná prsa a převis na spodním bříšku - po věčných změnách váhy a nesprávné životosprávě. Kdyby se na mě štěstí usmálo, asi bych dala přednost prsům, protože na bříšku se přece jen dá ještě pracovat.

A co očekávám od plastické operace ? Změnu k lepšímu, větší sebedůvěru, snadnější život bez věčného přizpůsobování se (oblečení, spodní prádlo, intimní život, plavky...). Byl by to dáreček i pro mého přítele - konečně by mě po dvou letech viděl nahou a bez zábran…