Základní údaje

Takže jak bych začala... Je mi 20 let a jmenuji se Katka, studuji vysokou školu, mám dobrou práci, co víc si přát, že? Přeci jen je ale pár věcí, které tento krásný svět kazí.

Víte, už od puberty mám problém se svou postavou. Pořád se snažím hubnout a hubnout a vždycky se mi to podaří, ale nakonec stejně ztloustnu zpátky. Hrozně moc to ničí moje sebevědomí, nejsem schopná se chovat přirozeně v přítomnosti mužů, protože mám pocit, že každý z nich se dívá jen na moje velké břicho a stehna.

Nejsem schopná si najít partnera, protože si prostě nevěřím, ve svých 20ti letech jsem měla jen jednoho a to jsem se ještě moc a moc přemáhala, abych se před ním jen svlékla. Hrozně mě to mrzí, ale já to sama asi nezvládnu překonat. Když jsem si přečetla o vaší soutěži, svitla ve mě naděje...

Navíc mám ještě jeden problém, ale to je opravdu PROBLÉM! Měla jsem v plánu jít na plastickou operaci malých stydkých pysků, protože mám pocit, že jsou moc velké. To je také hlavní problém toho všeho, že nechci přítele, že se neseznamuji atd... Myslím, že to sžírá mojí psychiku docela hrozným způsobem. Nemyslím na nic jiného, než na tohle. Jen se vedle mě objeví nějaký chlap, odmítám kvůli tomu i nabídky na rande a to i přesto, že se mi ten dotyčný hrozně líbí... Už nevím, co s tím mám dělat... Prosím vás, jestli vás můj příběh alespoň trošku zaujal, pomozte mi, byla bych moc a moc vděčná. Posílám fotku svého břicha a stehen, ale tu druhou věc s dovolením posílat nebudu, to je až moc soukromé.

Jinak moc bych si přála alespoň nějakou změnu na bříšku a tam, kde mě to nejvíc trápí, myslím, že bych tím zbourala bariéru, obrovskou bariéru, která mě bude tížit asi celý život... Začala bych si více věřit a konečně bych si taky našla nějakou lásku, kterou už bych si moc přála, přeci jen je mi 20 let a mám všechno to krásné před sebou a bojím se, abych to nepromeškala!

V pubertě jsem hodně zažívala, že se mi spolužáci smáli, protože jsem jeden čas byla i silnější, než jsem teď, to bylo pro mě hrozné,.od bratra jsem pořád slýchala nadávky typu TY KRÁVO TLUSTÁ, NEŽER... Nechtěla bych, aby mě takhle ostatní vnímali... Všichni říkají, že jsem hezká holka a že si mám věřit, ale já to prostě neumím!