Jak dopadla Proměna podle Veroniky: Podle mě dopadla proměna naprosto skvěle. Vnímám na sobě, že nevypadám tak unaveně a cítím se naprosto svěží. I s líčením jsem byla spokojená, protože sama bych se tak nikdy neodvážila namalovat. Jsem ráda, že jsem k takovému líčení svolila. Opravdu jsem si užila celý den.

Připomeňte si také, jak si užila Veroničina maminka Jana (52)

Jak se s proměnou vypořádá tým našich expertů?

Odbornice na ženskou krásu: Mgr. Petra Řehořková - PETRA CLINIC

Procedury: Veronika je velmi mladá, tudíž nepotřebuje žádná "vylešení", ale odpočinek a nastavení fungujícího lymfatického oběhu těla i obličeje si zaslouží každý z nás. Unikátní metoda kosmetické péče LPG je vhodná právě pro ženy i muže od 16 let. Nejenže krásně pleť prokrví a napne, ale i sama zvýší produkci kyseliny hyaluronové, která má za úkol držet naši pleť hezky pevnou a bez vrásek. Lymfatická přístrojová masáž pomůže výrazně zbavit tělo nežádoucích látek, zredukovat otoky a prokrvit celé tělo a orgány

Expert na make-up: Kamila

Volba líčení a postup: Veronika je krásná mladá holka, která má dokonalou pleť, velké výrazné oči a krásné vlasy. Verunka mi přiznala, že se téměř nelíčí. Experimentu s kouřovým líčením se bála, aby to na ni nebylo příliš výrazné. Ale nakonec se mi ji podařilo přesvědčit, že se není čeho bát. Tmavé kouřové líčení jí vůbec neuškodilo, naopak její oči vynikly, byly veselejší a Veronika vypadala najednou mnohem spokojenější. Díky bezchybné pleti bez sklonů k maštění nebo akné jsem jen sjednotila odstín pleti. Nakonec jsem upravila a zvýraznila obočí.

Co se v mládí naučít, ve stáří jako když najdeš. Potřebovala jsem najít inpiraci, abych si konečně uvědomila, že líčení není ztrátou času.

3 otázky pro Veroniku:

Proč jsem se přihlásila do Proměny na Kafe.cz?

Abych byla upřímná, nejdřív se mi do toho moc nechtělo. Ale chtěla jsem podpořit maminku, která se tou myšlenkou úplně nadchla. Ale pak i u mě naprosto zvítězila zvědavost, a tak jsem do toho šla naplno.

Čím mě inspirovala?

Nejvíc mě inspirovalo líčení. Do té doby jsem to s líčením zanedvábávala, ale teď, i když mám ráno jen minimum času, vždy si nalíčím oči, aby byly výraznější a veselejší. Z procedur jsem si nejvíc užila LPG. Masáž obličeje byla příjemná a uklidňující, i když mě na začátku děsilo, co se se mnou vlastně bude dít. V Petra Clinic mě ale uklidnili, vysvětlili mi všechno, co se mnou budou dělat, a já si tak mohla celou proceduru neskutečně užít.

Jak bylo s proměnou spokojené moje okolí?

Ještě večer jsem si vyrazila večer s přáteli ven a jejich pozitivní reakce mě velmi mile překvapila. Všichni mi říkali, že mi to sluší, a já jsem se díky tomu cítila skvěle. I v práci mi teď říkají, že moje oči nevypadají tak unaveně jako dřív.

Shrnutí všech nových proměn najdete na www.kafe.cz příští pátek.

Za spolupráci děkujeme klinice estetické medicíny Petra Clinic pod vedením odbornice na ženskou krásu Mgr. Petry Řehořkové a vizážistce Kamile.