Jak dopadla Proměna podle Marie: Byla jsem nadšená. Nejen z toho, že mě vizážistka krásně nalíčila, ale hlavně proto, že jsem si užila den plný relaxu a strávila jsem nějaký čas se svou dcerou. Nemáme teď na sebe moc času. Uvítala jsem proto, že s ní můžu být celý den v příjemném prostředí, kde se o nás postaral personál. Omlazení bylo skvělé, ty procedury snad opravdu dělají zázraky. Moje sebevědomí se zvedlo a vnitřně jsem se cítila hned mnohem mladší.

Přečtěte si také, co jsme si pro vás připravili v rodinných proměnách

Jak se s proměnou vypořádá tým našich expertů?

Odbornice na ženskou krásu: Mgr. Petra Řehořková - PETRA CLINIC

Procedury: Marie je na svůj věk velmi pohledná a vitální dáma. Jako proceduru jsme jí v Petra Clinic vybrali neinvazivní radiolifting obličeje a lipolýzu podbradku. Obě metody výborně redukují drobnou tukovou tkáň a zároveň aktivují kolagen v pleti, čímž se i zpevňují kontury krku a obličeje. Metody jsou nebolestivé, velmi šetrné k vašemu zdraví. U paní Marie je již po několika dnech vidět pěkný přirozený rozdíl, ovšem tkáň ještě dále pracuje, tuk se pozvolna dále redukuje a kolagenu přibývá. Jedná se o velice komfortní ošetření, které potěší každou ženu i muže.

Expert na make-up: Kamila

Volba líčení a postup: Paní Maruška si mi hned na začátku stěžovala, že nalíčit ji je úkol hodný superhrdiny. Zvládly jsme to ale úplně v pohodě. Maruška je snědý typ a nepřála si extra výrazné líčení. Sjednotily jsme tedy barvu pleti, rozzářily oči a tváře a zvýraznily rty.

Do Prahy jsem přijela relaxovat a užít si volný den se svou dcerou. Venku sice hrozně pršelo, ale i tak jsme si záverečné focení všechny užily.

3 otázky pro Marii:

Proč jsem se přihlásila do Proměny na Kafe.cz

Vnímala jsem to jako šanci něco se sebou udělat. Každý den používám pečující kosmetiku, ale již dlouhá léta se nelíčím. A to jsem chtěla změnit. A druhým důvodem byla moje starší dcera. Poslední dobou se nevídáme tak, jak bychom chtěly. Nikde jsme spolu dlouho nebyly. Relaxační den jsme si tak společně velmi užily.

Čím mě inspirovala?

Uvědomila jsem si, že nikdy není pozdě. I když jsem babička, nemusím tak na první pohled vypadat. A zjistila jsem, že líčení nemusí trvat hodiny. Že stačí pár minut a trochu zručnosti a lze vykouzlit hotový zázrak.

Jak jsem s výsledkem proměny spokojená? A co na to moje okolí?

A s výsledkem proměny jsem rozhodně spokojená. Na Petra Clinic se budu pravidelně vracet, abych vypadala ještě lépe. Můj manžel mě málem ani nepoznal. A druhá dcera byla nadšená, jak moc mi to sluší. Cítím se teď mnohem lépe a jsem nakopnutá ještě trochu zhubnout a užívat si stáří, jak se patří.

Další proměnu najdete na www.kafe.cz příští pátek.

Za spolupráci děkujeme klinice estetické medicíny Petra Clinic pod vedením odbornice na ženskou krásu Mgr. Petry Řehořkové a vizážistce Kamile.