Marie (66) - "Chci být šmrncovní babička!"

Maruška už je v důchodu, ale říká, že nyní pracuje jako babička na plný úvazek. Svým dvěma pracujícím dcerám pomáhá s hlídáním dětí. Přestože si tuhle 'práci' užívá, cítí se občas unavená. Proto se rozhodla, že vyzkouší ve svém životě něco nového. Naše proměna ji nadchla a myslíme, že se splnil Maruščin sen: stát se šmrcovní babičkou. Co myslíte vy?

Bára (42) - "Člověk by si měl užívat každý den!"

Barbora si až po čtyřicítce uvědomila, že je čas začít znovu myslet i na sebe. Touha po odpočinku a relaxu ji proto přivedla až do našich proměn. Výsledkem je krásná ženská, které by čtyřicítku hádal jen málokdo. Nemyslíte?

Jana (52) - "Po padesátce život nekončí!"

Jana je energická ženská, která při práci ještě stíhá vychovávat dceru, pečovat o starou maminku a starat se o velký statek se zvířaty. Právě proto bylo načase, aby přestala žít prací a uvědomila si, že po padesátce ještě není pozdě učit se líčit a naučit se odpočívat. Co vy na to?

Veronika (19) - "Konečně jsem našla inspiraci!"

Veronika je nejmladší z našich dam. Nepotřebovala omladit, ale chtěla najít inspiraci na to, jak o svoji pleť pečovat. Po proměně sama řekla, že se cítí mnohem lépe a méně unaveně. Myslíme, že Veronika prokoukla. A co vy?

1. díl další série proměn najdete na www.kafe.cz příští pátek.

Za spolupráci děkujeme klinice neinvazivní medicíny Petra Clinic pod vedením paní Mgr. Petry Řehořkové a profesionální vizážistce Kamile.