Jak dopadla Proměna podle Jany: Přiznám se, že jsem si šla hlavně odpočinout. Mám tolik starostí, že pro mě tahle proměna byla ideální. Zákroky jsem si na Petra Clinic hodně užila, ačkoli jsem se pak doma cítila hodně unavená, což mě překvapilo. Musím říct, že efekt jehliček byl na první pohled znát, moji známí mi opravdu potvrdili, že mám vypnutější pleť. Hlavní výhodu vidím i ve zvednutém sebevědomí. Vypadala jsem prostě skvěle a ještě teď se tak skvěle cítím.

Připomeňte si také, jak si užily proměny maminka s dcerou: Marie a Bára

Jak se s proměnou vypořádá tým našich expertů?

Odbornice na ženskou krásu: Mgr. Petra Řehořková - PETRA CLINIC

Procedury: Jana je velmi zaměstnaná žena. Kvůli práci, starosti o statek, dceru a starší maminku jí vůbec nezbývá čas na sebe. To jsme se na Petra Clinic rozhodli změnit, a proto jsme zvolili velmi účinné ošetření s dlouhotrvajícím efektem. Mikrojehličková radiofrekvence doslova nakopne pleť k novotvorbě kolagenu, dojde k redukci rozšířených pórů, léčbě akné a výraznému push-up efektu v oblasti obličeje a spodní čelisti. Laserová sprcha výrazně zrychlí metabolismus v pleti a působí jako skvělá prevence vzniku vrásek.

Expert na make-up: Kamila

Volba líčení a postup: Jana nechtěla vůbec měnit svůj účes. A ani nebylo třeba. Vlasy měla krásně upravené a bylo vidět, že jim věnuje svoji péči. Horší už to bylo ale s líčením a péčí o pleť. Jana přiznala, že na líčení nemá vlastně vůbec čas a že jí stačí použít denní krém. Vyvedla jsem ji z omylu a ukázala jí, jak jí střídmé líčení může svědčit a jak ji může omladit. Zvýraznila jsem hlavně oči a použila jemné kouřové líčení. Díky tomu vynikla Janě krásná modrá barva očí a byla z ní kočka.

Vím, že si musím jednou za čas udělat i čas sama pro sebe. Jen tak můžu načerpat energii, o kterou přicházím prací a starostí o statek.

3 otázky pro Janu:

Proč jsem se přihlásila do Proměny na Kafe.cz?

Chtěla jsem to prostě zkusit. Ráda si Proměny čtu a řekla jsem si, že to tentokrát vyzkouším. Jaké bylo štěstí, že si vybrala redakce zrovna mě.

Čím mě inspirovala?

Inspirovala mě hlavně k tomu, že i po padesátce je opravdu potřeba o sebe pečovat. Život v druhé dekádě přeci nekončí. A to jsem si vlastně potřebovala zažít na vlastní kůži.

Jak jsem s výsledkem proměny spokojená? A co na to moje okolí?

Jsem velmi spokojená. Hlavně proto, že se moje proměna setkala s nadšením přátel a blízkých. Ráda bych o sebe začala více pečovat, abych pořád byla taková šmrncovní ženská, kterou jsem byla v den akce.

Další proměnu najdete na www.kafe.cz příští pátek.

Za spolupráci děkujeme klinice estetické medicíny Petra Clinic pod vedením odbornice na ženskou krásu Mgr. Petry Řehořkové a vizážistce Kamile.