Jak dopadla Proměna podle Báry: Byl to skvělý den. Trochu jsem se nejdřív bála, neuměla jsem si pod pojmem neinvazivní zákroky a omlazení nic kloudného představit, ale realita předčila moje očekávání. Prvotní zklamání, že v hlavní roli tentokrát nebudou moje vlasy, naprosto a dokonale předčila péče, které se nám dostalo od týmu Petra Clinic. Jsem ráda, že jsem se mohla zúčastnit právě této proměny. S celkovou proměnou jsem velmi spokojená. Vizážistka splnila mé přání a při líčení mi dopodrobna vysvětlovala, co dělá, abych se mohla nakonec líčit i sama doma.

Připomeňte si také, jak byla s proměnou spokojená Bářina maminka Marie

Jak se s proměnou vypořádá tým našich expertů?

Odbornice na ženskou krásu: Mgr. Petra Řehořková - PETRA CLINIC

Procedury: Bára je ve věku, kdy by měla myslet na sebe a měla si užívat. V rámci všech svých povinností ale zapomněla, že je taky žena, a spíše se starala o své dospívající syny. Aby si den na Petra Clinic náležitě užila, připravili jsme pro ni velmi příjemné čištění pleti, podpořené laserovou sprchou, která v pleti zrychluje metabolismus a tak velmi významně působí jako prevence vrásek, vzniku akné a oparů. Pleť ihned po ošetření viditelně prokoukne a září, je podpořen lymfatický systém, takže krásně kontury obličeje odvodní a zpevní. Důležitý je i hluboký odpočinek při ošetření. Bára se uvolnila a začala vnímat sama sebe. Velmi komfortní a jemné ošetření jí dodalo opět sebevědomí a spoustu endorfinů.

Expert na make-up: Kamila

Volba líčení a postup: Jako první jsem se vrhla Báře na obočí. Naučila jsem ji, jak ho pravidelně upravovat, a rozhodně zasloužilo i zvýraznit. Vzhledem k tomu, že se Bára vůbec nelíčí, zvolila jsem lehké hnědé tóny a střídmé líčení, které jí krásně sedlo a zároveň ji napoprvé nevyděsilo. Sjednotila jsem pleť a zamaskovala kruhy pod očima. Neposedné vlasy kroutící se do všech stran jsem upravila a vytvořila upravenou patku hluboko do čela. Bára se takové patky bála, ale nakonec uznala, že jí moc sluší. A začala dokonce přemýšlet o dlouhé ofině.

Konečně jsem se naučila odpočívat. V hektickém týdnu si tak vždycky udělám alespoň jeden den jen pro sebe. Právě tohle mě naučila tato Proměna.

3 otázky pro Báru:

Proč jsem se přihlásila do Proměny na Kafe.cz?

Téměř vůbec se nelíčím. Jediným arsenálem, který používám je řasenka. A zjistila jsem, že je to velká chyba. Proměnu jsem tak vnímala jako šanci otevřít oči a naučit se pečovat sama o sebe. Zároveň jsem si chtěla vyzkoušet, jaké to je, když o vás celý den někdo pečuje a vy se nemusíte o nic starat.

Čím mě inspirovala?

Opravdu jsem si během tohoto dne uvědomila, že ačkoli jsem máma, nemusím tak i vypadat. Můj přítel byl proměnou nadšený a mě to tak inspirovala k další práci sama se sebou. Moje další cesta tak povede do kadeřnictví, kde si nechám ustřihnout ofinu.

Jak jsem s výsledkem proměny spokojená? A co na to moje okolí?

S výsledkem jsem byla spokojená hodně. Nevěřila bych, co udělá s člověkem pár líčidel. Vůbec se mi nechtělo jít ten den spát, protože to znamenalo odlíčit se (smích). Moji kluci jsou v pubertě, ale i tak se mi dostalo malého ocenění v podobě obdivného frknutí.

Další proměnu najdete na www.kafe.cz příští pátek.

Za spolupráci děkujeme klinice estetické medicíny Petra Clinic pod vedením odbornice na ženskou krásu Mgr. Petry Řehořkové a vizážistce Kamile.