Tereza (20): Cítila jsem se jako hvězda

Sympatická budoucí zdravotní sestřička Tereza se líčí spíš nenápadně. Do kosmetické proměny s Mary Kay se tedy přihlásila mimo jiné proto, že by se ráda naučila pracovat s make-upem trochu výrazněji. Doufá, že z focení vzejde nějaký hezký snímek, který si dá její přítel na stůl do rámečku.

Martina (37): Lidé na ulici se za mnou otáčeli

Jemná blondýnka a maminka čtyřletého kloučka zatoužila otestovat profesionální make-up a nechala se "vylepšit" při naší kosmetické proměně. Mimo jiné Martinu lákalo vyzkoušet si roli modelky a vy se podívejte, jak jí to šlo...

Mirka (49): Dáma s šarmem Pařížanky

Mirka je na první pohled ženou, která to sama se sebou umí - elegantní a vždy skvěle sladěná. I tak ji ale zajímalo, jak si s make-upem poradí profesionální vizážistka, a v neposlední řadě byla zvědavá, co na proměnu řeknou čtenáři a manžel se synem. Dočká se pochvaly?

Hanka (32): Už se nebojím experimentovat

Hanka pracuje jako asistentka top managmentu v mediální firmě a je to ten typ dívky, na které můžou chlapi oči nechat. "Problém" ale tkví v tom, že je tak trochu nenápadná a nedokáže svoje přednosti správně prodat. Proto si ji do parády vzaly profesionální vizážistka a stylistka a vy se můžete podívat, jak se jim proměna podařila...

Lucie (33): Pán v tramvaji mi řekl, že jsem krásná

Lucka je aktivní maminka, která kromě péče o sedmiměsíční dcerku Medu zvládá i chodit do práce. Je tedy jasné, že na sebe jí už moc času nezbývá. A to bylo také důvodem, proč se přihlásila do naší proměny.

Vlasta (55): Zaměřím se na své přednosti

Energická paní Vlasta je doslova živel. Hodně mluví, gestikuluje, směje se. Potíž je ale v tom, že si zas tak moc nevěří. Právě proto jsme se rozhodli vybrat ji do proměny s Kafe.cz a vy máte možnost posoudit, jak se nám práce, která byla díky ní i skvělou zábavou, povedla.