Vizážistka Renata Mejzrová má zkušenosti s líčením celebrit i žen, které potřebují "nakopnout" a dát životu nový směr. Třiadvacetiletá Vendula je mladá dáma, která potřebuje v obchodním kontaktu se zákazníky působit seriózně. Zároveň by ale nerada ztratila mladistvé kouzlo.

Jednoznačně největším hříchem na své pleti, který Vendula týmu Proměn přiznala, je kouření. "Jestliže kouříte, je hydratace nezbytně nutná," varuje Renata Mejzrová. "Od pětadvaceti let výš by na pravidelnou hydrataci měla myslet každá žena - kuřačky pak ještě dříve - a adekvátně věku si pořizovat kvalitní kosmetiku. To je jednoznačně nejdůležitější investice do vlastní krásy, proto mě nepřestane překvapovat, kolik žen tak úzkostlivě řeší cenu a raději si koupí výrobek, který je sice levný, ale úplně k ničemu."

Na Vendulinu dehydrovanou přecitlivělou pleť nanáší kosmetiku značky Korff, na kterou nedá dopustit. A připomíná, že je nezbytně nutné večer se odlíčit a pleť důkladně ošetřit. "To jsem snad ještě nikdy v životě neudělala, že bych se večer neodlíčila," dušuje se Vendula. "Nedovedu si to vůbec představit." Což je dobře, protože spánkem zahřátá pleť v noci jednak odpočívá a jednak nasává to nejlepší z přípravků, který na ni nanesete. "Takže je logicky nutné, aby dostala to nejlepší," usmívá se vizážitska. "Ideální je zasáhnout ještě dřív, než se první vrásky vůbec objeví."

Co je KORFF:

Vysoce kvalitní kosmetika inspirovaná sofistikovanou krásou a elegancí, vzdálena jakékoliv formě okázalosti.

Korff se zrodil v Itálii v 70. letech jako průkopník luxusní značkové kosmetiky v italských lékárnách, jako synonymum elegance, smyslnosti a kvalitní kosmetiky.
Ve srovnání s jinými kosmetickými společnostmi na trhu založil Korff svoji konkurenční výhodu na dvou základních aspektech:

  • pokročilý kosmetický výzkum;
  • high-sortiment výrobků, které stimulují emoční sféru spotřebitele právě pro jeho prestižní cestu.

Pleť je potřeba především sjednotit. Vendula má podle vizážistky nádherný mandlový tvar očí i výrazně vykrojené rty. S tvarem obočí však Renata není spokojená vůbec a hned bere pinzetu do ruky.

Stejně postupovala při jak se z nenápadné Moniky stala femme fatale a jak Kateřina vzala na milost barvu, kterou se nikdy nelíčila.

"Obočí by nemělo být ani příliš huňaté, ani tenké. Na kursech, které pořádám pro kosmetičky a vizážistky, bohužel často zjišťuji, že si s ním ani profesionálky nevědí pořádně rady. A co je největší chybou? Když se pustí do tvarování obočí a nechá vás ležet. Tak přece nemůže vidět ani jak má postupovat, ani jak výsledek dopadne."

TIP z DIBI: Vzhledem k dehydrataci pleti a navíc přecitlivělosti odbornice v salónu DIBI Vendule doporučila začít hydratací, která je základem. Konkrétně řadou Hydra systém, která má prokazatelnou hloubkovou hydrataci díky svému složení. Obsahuje biologicky aktivní látku Hydrafil, která je rostlinného původu, získává se technologickým postupem ze semínek tropické rostliny Voandzeia Subterranea z čeledi bobovitých původem z Nigerie. Dalšími aktivními látkami jsou kolagen v naprosto čisté podobě, kyselina hyaluronová, která má schopnost udržovat větší množství vody ve tkáních pokožky.
Ve chvíli, kdy bude dosaženo správné hydratace, by Venduliné pleti prospělo pokračovat v ošetření řadou Frutti di Bosco, která je svým složením určena pro použití na citlivou pokožku.

Pro více informací: www.dibipraha.cz

Jak dopadla proměna podle Venduly: Moc jsem si to celé užila a odnesla jsem si především cenné rady ohledně toho, že mám věnovat pozornost hydrataci pleti co nejdřív. Překvapilo mě, že můžu být i docela výrazně nalíčená, aniž by mi to opticky přidalo roky navíc. Byla jsem moc spokojená.

Jak dopadla proměna podle vizážistky Renaty: Skvělou závěrečnou tečku v podobě veselých lokniček obsatarala moje velká pomocnice - kónická kulma. Účes byl raz dva hotový. Vendula je hezká dívka. Na můj vkus zvolila příliš světlé vlasy, ale to je na jejím rozhodnutí. Měla by si však pohlídat barvu obočí, které je v jejím případě příliš tmavé oproti vlasům.

Líbí se vám Vendula a její nalíčení? Tady je SEZNAM použitých výrobků:

Korff Performer - podkladová báze
Korff Radiance skin č. 2 - make-up
Korff Perfectsilk - pudr na zafixování make-upu
Korff Perfectbronz - fard na vystínování pleti
Korff Goldcharme č. 3 - stíny
Korff Perfect eyes antracite č. 2 - tužka na oči
Korff Mascara infinity - řasenka
Korff Couture č. 3 - rtěnka
Korff Perfect lips č. 2 - konturovací tužka na rty

Výrobky můžete koupit na adrese:

DIBI CENTER kosmetický salon
U Kanálky 1585/9
Praha 2 Vinohrady

nebo v e-shopu www. lakosmetika.cz