Míla připustila, že každé ráno nanáší make-up a použije i stíny a řasenku, co se týče rtěnek, je však hodně opatrná. "Mám tenké rty a bojím se, že když ji nanesu špatně, jen to zdůrazním." S tím, že se dá leccos pokazit, zkušená vizážistka Renata souhlasí. Na druhou stranu však radí zbytečně se nebát a raději se naučit pár užitečných triků.

"Nejrozšířenějším mýtem mezi ženami je ten, že se konturovací tužkou má přesně objet okraj rtů," vysvětluje. "Ale to je nesmysl. Tím přece pouze upozorníte na disproporce nebo nedostatky. Konturovací tužka slouží k vylepšení proporcí - samozřejmě si nemůžete namalovat rty úplně jinde," usměje se. "Ale leccos spravíte nebo dotvoříte." A tak má Míla za chvíli na rtech nádherný jahodový odstín.

Své zlozvyky při líčení i různá tabu překonaly před ní už další ženy, které se vydaly s naším týmem do salónu DIBI v Praze na Vinohradech...

Monika se proměnila z nenápadné kancelářské "myšky" na femme fatale.

Kateřina zkrásněla díky očním stínům, kterým se vyhýbala jako čert kříži.

Vendula se naučila poznat kosmetičku profesionálku. a Monika nám doslova vyrazila dech, jak rozkvetla.

Co je KORFF:

Vysoce kvalitní kosmetika inspirovaná sofistikovanou krásou a elegancí, vzdálena jakékoliv formě okázalosti.

Korff se zrodil v Itálii v 70. letech jako průkopník luxusní značkové kosmetiky v italských lékárnách, jako synonymum elegance, smyslnosti a kvalitní kosmetiky.
Ve srovnání s jinými kosmetickými společnostmi na trhu založil Korff svoji konkurenční výhodu na dvou základních aspektech:

  • pokročilý kosmetický výzkum;
  • high-sortiment výrobků, které stimulují emoční sféru spotřebitele právě pro jeho prestižní cestu.

Míla má užší horní ret a potřebuje korekci jejich tvaru pomocí konturovací tužky a rtěnky. A když už jsme u rtěnek... Víte, že:

  • Ve viktoriánské době rtěnky zakazovaly přísné zákony. Podle nich by třiaosmdesát procent žen z dnešní Evropy čekal trest. Všechny totiž vlastní tu barevnou voňavou věcičku, starou jako krása sama?
  • Po smrti Marlene Ditrich zůstalo na jejím kosmetickém stolečku přes čtyřicet (!) luxusních rtěnek především červené barvy?
  • Líčila se i věstonická Venuše?
  • Každoročně dostane od Santa Clause pod stromeček rtěnku 87 % Američanek?
  • 84 % dospělých Češek si líčí rty?
  • Rtěnky mají čtyřicetiprocentní podíl na miliardových obratech kosmetického průmyslu?

TIP z DIBI: Kosmetická řada FILL PERFECTION, která je výjimečná díky svému mimořádnému vyplňujícímu efektu a schopnosti minimalizovat vrásky a výrazové linie. Nejdůležitějšími aktivními složkami této řady jsou :

Biotech hyalufill complex
Stimuluje fibroblasty (základní buňky vazivové tkáně) produkovat více kolagenu s upřednostněním vyplnění vrásek zevnitř i vně. Omezuje tvorbu vrásek pomocí uvolnění obličejových svalů.

Eye liss
Omezuje výskyt váčků a kruhů pod očima

Nanosféry vitamínů A a E
Uznávané pro svůj antioxidační účinek

Pro více informací: www.dibipraha.cz

Jak dopadla proměna podle Míly: Mám hodně citlivé oči, takže jakmile vysvitne slunce, v zimě v létě nosím tmavé brýle. Nemůžu bez nich vůbec být. Líčit si i rty je tedy docela fajn plán na to, jak vypadat přitažlivě.

Jak dopadla proměna podle vizážistky Renaty: U Míly je důležité podrthnout oči, které má velmi pěkné a výrazné. U rtů je důležitá zejména korekce do ideálního tvaru. V tom případě může použít výraznější rtěnku, jinak bych doporučila světlejší barvu.

Líbí se vám Míla a její nalíčení? Tady je SEZNAM použitých výrobků:

Korff Performer - podkladová báze
Korff Radiance skin č. 3 - make-up
Korff Perfectsilk - pudr na zafixování make-upu
Korff Ideal blush č. 1
Korff Mooncharme č. 1 - stíny
Korff Perfect eyes antracite č. 2 - tužka na oči
Korff Mascara infinity - řasenka
Korff Couture č.06 - rtěnka
Korff Perfect lips - konturovací tužka na rty

Výrobky můžete koupit na adrese:

DIBI CENTER kosmetický salon
U Kanálky 1585/9
Praha 2 Vinohrady

nebo v e-shopu www. lakosmetika.cz