S obchodní manažerkou Kateřinou vstoupil do Centra kosmetických služeb DIBI Praha na Vinohradech šarm dámy, která ví, jak se o sebe starat. Elegantní mladistvé džínové šaty, krásné fialové střevíčky s otevřenou špičkou na podpatku... Kateřina nedávno po dvaceti letech změnila barvu vlasů - z tmavě hnědé na světlejší s rezavým nádechem. "Byl to okamžitý impuls, chtěla jsem se vyletnit," usmívá se Kateřina a dodává, že navzdory změně barvy vlasů se líčí pořád stejně. "Domnívám se, že stíny, které žena používá, souvisejí s barvou jejích očí," podotkne a vizážistka Renata Mejzrová hned nesouhlasně vrtí hlavou.

"To je opravdu hodně rozšířený nesmyslný mýtus," tvrdí a vysvětluje, že zvolené barvy nesouvisí s očima, ale s celkovým laděním oblečení. Kateřina vzápětí dodává, že se důsledně celoživotně vyhýbá hnědým tónům, protože se obává, že k modrým očím vůbec nejdou a také je podezírá z toho, že by mohly "zestaršovat". Veselá a zkušená vizážistka Renata má hned jasno. Dnes to bude variace na hnědou:-).

Mohlo by vás zajímat: Kateřina není jedinou ženou, která absolvovala Proměnu s DIBI Praha. Sledujte náš seriál po celý červen a dozvíte se spoustu tipů pro svou vlastní krásu.

Monika se změnila z nenápadné krásky ve femme fatale.

Markéta užasla, jak důležitý je pro výraz obličeje tvar obočí.

Co je KORFF:

Vysoce kvalitní kosmetika inspirovaná sofistikovanou krásou a elegancí, vzdálena jakékoliv formě okázalosti.

Korff se zrodil v Itálii v 70. letech jako průkopník luxusní značkové kosmetiky v italských lékárnách, jako synonymum elegance, smyslnosti a kvalitní kosmetiky.
Ve srovnání s jinými kosmetických společností na trhu založil Korff svoji konkurenční výhodu na dvou základních aspektech:

  • pokročilý kosmetický výzkum;
  • high-sortiment výrobků, které stimulují emoční sféru spotřebitele právě pro jeho prestižní cestu.

Kateřina má zralou pleť, která potřebuje zcela specifickou domácí péči. Při líčení je pak nejdůležitějším úkolem sjednotit její tón a vypnout jemné mimické vrásky. Renata má naštěstí po ruce make-up zn. Korff s liftingovým efektem, po kterém je pleť nejen opticky hladší, ale na dotek jako samet. A vůbec se neleskne.

Chválí Kateřině nádherné "kočičí" oči (Chvíli se nemůžeme shodnout, kterou krásku nám Kateřina připomíná, ale pak se názor týmu ustálí na sestřičce Ině z Nemocnice na kraji města. Souhlasíte?) i tvar rtů. Nad nosem, se kterým Kateřina není spokojená, jen mávne rukou. "Každý nedostatek je jen zdánlivý a dá se z něj udělat přednost."

TIP z DIBI: Odbornice v salónu doporučily Kateřině řadu FILL PERFECTION, která stimuluje fibroplasty, tím se produkuje více kolagenu s upřednostněním vyplnění vrásek zevnitř i zvenčí. Reorganizuje strukturu mezibuněčné hmoty ke zlepšení pevnosti pokožky. Omezuje tvorbu vrásek pomocí uvolnění obličejových svalů.
Hlavními složkami této řady jsou Biotech hyalufill complex, mořský kolagen s okamžitým vyplňujícím efektem, nanosféry vitamínu A a B uznávané pro svůj antioxidační účinek.

Pro více informací: www.dibipraha.cz

Jak dopadla proměna podle Kateřiny: Samozřejmě se mi úžasně zlepšila nálada a připadalo mi skoro škoda vrátit se do práce:-) Klidně bych se tak vydala na procházku třeba v Paříži. Spoustu chvály jsem pak sklidila i doma od svých blízkých. A co se odstíhů hnědé týče... Už nikdy nebudu říkat nikdy!

Jak dopadla proměna podle vizážistky Renaty: Kateřina je důkazem toho, že i starší ženy si mohou zachovat něco ze svého dívčího kouzla. To je pak úžasně přitažlivé. Myslím, že to je v možnostech každé z nás a mnohdy stačí jen trochu hledání a třeba i nějaký ten experiment jako v tomto případě, kdy jsme líčili barvami, na které klientka není zvyklá a běžně by po nich nesáhla.

Líbí se vám Kateřina a její nalíčení? Tady je SEZNAM použitých výrobků:

Korff Performer - podkladová báze
Korff Sublimelift make-up č. 3
Korff Perfectsilk na zafixování make-upu
Korff Gold charme č. 3 - hnědé stíny
Korff Perfect eyes - černá tužka č. 3
Korff Panoramic - řasenka
Korff Lightening Drop č.1 - lesk na rty
Korff Lipliner č. 1 - konturovací tužka
DuoBronz Rilastil - na vystínování
Korff Idealblush fard compatto č. 2 - tvářenka

Výrobky můžete koupit na adrese:

DIBI CENTER kosmetický salon
U Kanálky 1585/9
Praha 2 Vinohrady

nebo v e-shopu www. lakosmetika.cz