Monika: „Na dekorativní kosmetice občas ztroskotávám.“

Půvabná Monika (36) je první ze šestice žen, které absolvovaly luxusní Proměnu v Centru kosmetických služeb DIBI Praha. Vizážistka Renata Mejzrová ji naučila najít v sobě femme fatale.

Kateřina: Kouzlo s barvami

Kateřina už překročila čtyřicítku a po všech těch letech si myslela, že dobře ví, co jí sluší a co ne. Vizážistka Renata Mejzrová ji v rámci další luxusní Proměny v Centru kosmetické péče DIBI Praha přesvědčila o opaku.

Vendula: Jak poznat, že je kosmetička profesionálka

Třiadvacetiletá Vendula během Proměny v Centru kosmetických služeb DIBI Praha získala například radu, jak poznáte, že je vaše kosmetička profesionálka. Víte, jak si ji otestovat?

Monča: Můj čas líčení nastal nedávno

Sympatická asistentka Monika přiznává, že pravidelně se začala líčit teprve před rokem. Každá rada od zkušené profesionálky se jí proto hodí, a tak absolvovala luxusní proměnu v Centru kosmetických služeb DIBI Praha.

Míla: Zásah rtěnkou

Svižná obchodnice Míla přišla na luxusní proměnu do Centra kosmetických služeb DIBI Praha s přáním především vylepšit své "vztahy" s rtěnkou. "Nevím, jak na ni," přiznala a vizážistka Renata Mejzrová se pustila do práce.

  • Na všechny proměny byla použita značková kosmetika KORFF

Co je kosmetika KORFF:

Vysoce kvalitní kosmetika inspirovaná sofistikovanou krásou a elegancí, vzdálena jakékoliv formě okázalosti.

Korff se zrodil v Itálii v 70. letech jako průkopník luxusní značkové kosmetiky v italských lékárnách, jako synonymum elegance, smyslnosti a kvalitní kosmetiky.
Ve srovnání s jinými kosmetickými společnostmi na trhu založil Korff svoji konkurenční výhodu na dvou základních aspektech:

  • pokročilý kosmetický výzkum;
  • high-sortiment výrobků, které stimulují emoční sféru spotřebitele právě pro jeho prestižní cestu

Výrobky můžete koupit na adrese:

DIBI CENTER kosmetický salon
U Kanálky 1585/9
Praha 2 Vinohrady

nebo v e-shopu www. lakosmetika.cz

Vyhrajte luxusní kosmetické ošetření v salonu DIBI Praha

Stačí jen dát hlas vaší favoritce a třeba se štěstí usměje právě na vás. Vyhrává jeden vylosovaný, proto se vyplatí hlasovat co možná nejvíc.

Soutěž trvá od 8.7. (00:01) do 14.7. (23:59). Výherce budeme kontaktovat.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

SOUTĚŽIT MŮŽETE ZDE