Hlasovat můžete pro osm nejúspěšnějších proměn pod hlavičkou osmi různých salonů, které realizovalo osm různých týmů během posledních měsíců. U každé z nich naleznete odkaz na kompletní článek s průběhem proměny. Osvěžte si paměť a dejte hlas té podle vás nejpovedenější. Můžete také připojit komentář v diskuzi. Vaše názory vítáme, jsou pro nás směrodatné pro další plánování proměn. Předem děkujeme za účast!

Proměna v salonu Michelangelo 24. 6. 2011

Míla (36): „Hledám si přítele.“

Míla má smysl pro pořádek a usměvavou tvář. S důvěrou se svěřila do našich rukou a na výsledek tohoto kroku si můžete udělat názor sami.

Proměna s Pei Teamem 19. 11. 2010

Soňa (53): „Mému muži se líčení nelíbí.“

Čekali jsme, až jí trochu povyrostou vlasy, neboť je po léčbě rakoviny... Má křehkou postavu, téměř průsvitnou pleť a nelíčí se, ani si nebarví vlasy.

Proměna ve studiu Twins 2. 7. 2010

Jitka (23): „Nerada experimentuji, udělám ale výjimku.“

Podívejte se, jak si proměnu užila sympatická maminka Jitka. Našemu týmu se doslova proměnila před očima. Z nenápadné usměvavé ženy se rázem stala krásná modelka.

Proměna ve studiu HP design 21. 5. 2010

Jana (55): „Poprvé jsem se rozhodla riskovat!“

Paní Jana má už léta stejný účes. Dokonce ani s barevným odstínem nikdy neexperimentovala. Není tedy divu, že ji nedávno přemohla myšlenka pozměnit vzhled.

Jak se přihlásit na proměnu na KAFE.cz?

Napište na promena(zavináč)kafe.cz a přiložte svoji fotografii, případně důvod, proč se chcete nechat proměnit. Podrobnější informace najdete zde.