Prosba KAFE.cz

Budeme rádi, když pomocí ankety na konci článku rozhodnete, která proměna byla podle vás ta nejpovedenější. Děkujeme za spolupráci.

Ludmila (53): „Chci vypadat k světu.“

Pracuje jako vedoucí truhlářství a módní nákupy či líčení jí nic neříkají. Ráda čte, jezdí na kole a patří k vášnivým sběratelkám.

Veronika (36): „Vzhled moc nestíhám řešit.“

Se svým o devět let mladším manželem má dvě malé děti a společně rozjíždějí podnikání. Vzhledem k věkovému rozdílu by s partnerem chtěla ve vizáži držet krok.

Dagmar (60): „Jsem zvědavá, co mi doporučíte.“

Zanedlouho se stane trojnásobnou babičkou. Je v důchodu, ale přivydělává si na úřadě. Chtěla zjistit, jestli jí dokáže náš tým ubrat pár let.

Míša (24): „Mateřství mě zženštilo.“

Má s přítelem už dvě děti, ale svatbu chystají až příští rok. Jejím koníčkem a do budoucna možná i profesí je dekorativní servírování potravin.

Jarmila (36): „Chtěla bych se líbit manželovi.“

Po narození posledního potomka se jen těžko zbavuje přebytečných kil. Pravidelně doma cvičí, ale už teď by se ráda cítila líp, takže se svěřila do rukou odborníků.

Olga (55): „Nikdy jsem si nebarvila vlasy!“

Olga působí v sociologické oblasti jako vědkyně a vysokoškolská pedagožka. A teď nově i v trochu jiné roli: nedávno se stala babičkou.

Jana (34): „Potřebuji působit upraveně.“

Jana nemá času nazbyt: pracuje jako asistentka a stará se o dvě malé děti. Ráno se musí vypravit za pár minut a často se uchyluje k praktickému culíku.

Dáša (61): „Na proměnu se těším.“

Čerstvá rentiérka Dáša dorazila do kadeřnického salonu v dobré náladě. Byla zvědavá, jakou úpravu vzhledu jí náš tým doporučí.