Prosba KAFE.cz

Budeme rádi, když pomocí ankety na konci článku rozhodnete, která proměna byla podle vás ta nejpovedenější. Případně se můžete rovnou přihlásit (instrukce najdete na konci článku)! Děkujeme za spolupráci.

Michaela (21): „Radikální změny nejsou můj šálek kávy.“

Je trochu nesmělá, a tak v ní prý nejdřív pořádně hrklo. Ale nakonec si proměnu moc užila a těšila se, co na její novou vizáž řeknou v práci i doma.

Lenka (30): „Přála bych si vypadat dospěleji.“

Oblečení si kupuje v dětských velikostech a donedávna se pyšnila copem do půlky stehen. Má tři děti (9, 5 a 2) a po poslední mateřské už několik měsíců shání práci…

Lucie (32): „Cítím, že potřebuji změnu.“

Lucie je klidná usměvavá bytost, která si dle vlastních slov vychutnala každou minutu proměny. Svému příteli nechtěla o tom, kam se chystá, původně říct ani slovo, ale nakonec mu to malé velké tajemství prozradila.

Ivana (41): „Bojuji s váhou.“

Pracuje jako obchodní referentka, bydlí v rodinném domě za Prahou a má tři děti. Ráda zahradničí a s nejstarší dcerou podniká společné nákupy, bohužel má na svoji postavu často problém sehnat oblečení, které by se jí líbilo.

Martina (29): „Sžívám se s novou postavou.“

Relax po práci pro ni znamená korálkování nebo vyšívání - nedávno dokončila třeba černobílou bonsaj. Již 3 roky drží bezlepkovou dietu a za tu dobu přibrala 10 kilo na váze.

Marie (59): „Připravte mě na šedesátku!“

Marie letos oslaví šedesáté narozeniny a přihlásila se do našich Proměn s touhou vypadat i v tomto věku k světu. Podobná přání slyšíme rádi a ještě radši je plníme.

Kamila (42): „Začala jsem na sobě pracovat.“

Kamile v posledních letech vždy přebývalo nějaké to kilo navíc. Když nedávno oslavila čtyřicáté narozeniny, řekla si, že nastal čas s tím něco udělat.

Ludmila (49): „Nevím, co si počít s vlasy.“

Ludmile je 49 let, je babičkou dvou vnoučátek a na svůj věk vypadá celkově dobře. Je ale nešťastná ze svých vlasů.

Jak se přihlásit na proměnu na KAFE.cz?

Napište na promena(zavináč)kafe.cz a přiložte svoji fotografii, případně důvod, proč se chcete nechat proměnit. Podrobnější informace najdete zde.