Budeme rádi, když pomocí ankety na konci článku rozhodnete, která proměna byla podle vás ta nejpovedenější. Případně se můžete rovnou přihlásit (instrukce najdete na konci článku)!

Hlasování o nejlepší proměnu probíhá až do 8. 6. 2011.

Dárek KAFE.cz pro nejlepší proměnu

  • Pro čtenářku, která od vás získá nejvíc hlasů, máme v redakci KAFE.cz připravený krásný kosmetický dárek!
  • Aktualizace 9.6. 2011: Nejvíc hlasů získala paní Dana. Děkujeme za účast.

Dana (43): „Uberte mi pár let.“

Má (se dvěma partnery) čtyři děti (ve věku 24, 21, 10 a 3) a označuje se za matku lvici, která své potomky za všech okolností brání a chrání. Nyní jí skončila rodičovská dovolená, a tak shání práci. Zatím neúspěšně...

Jarmila (47): „Nechci vypadat jako babička.“

Pracuje jako personalistka a do proměny se přihlásila s tím, abychom jí ubrali opticky pár let. Nerada by totiž, aby ji spolužáci její malé dcery považovali za její babičku.

Zdenka (30): „Ušijte mi účes na míru!“

Zdenka je aktuálně maminka na plný úvazek. Stará se o tři a půl roku starou dceru Elišku a osmiměsíčního syna Lukáška, se kterým je na mateřské dovolené.

Iveta (21): „Ráda bych zůstala blond.“

Iveta je mladá, akční dívka, která má stále nabitý program. Baví ji kultura i sport a při všech svých aktivitách chce vypadat skvěle.

Zdeňka (54): „Následovala jsem dceru.“

Zdeňka pracuje ve státní správě a největší radost jí momentálně dělají její dvě vnoučata. Miluje cestování a k blížícím se 55. narozeninám dostala od dcery zájezd do Londýna.

Kateřina (35): „Pomozte mi vrátit se do práce krásnější!“

Půvabná Kateřina je maminka dvou dětí (5 a 2 roky) na mateřské dovolené. Za pár týdnů však nastoupí opět do práce na pole logistiky v námořní dopravě, kde působila již dříve.

Jana U. (31): „I tramvajačce to může slušet.“

Jana se v životě rozhodně nebojí změn, přestože vystudovala dámskou krejčovinu, rutinní práce u šicího stroje jí nic neříkala, takže radši pracovala jako barmanka. Nyní už čtyři roky obléká modrobílou uniformu Dopravního podniku hl. města Prahy. Řídí totiž tramvaj.

Eva (51): „Všechny si přejeme vypadat mladě.“

Eva je učitelka v mateřské školce a její práce jí dělá radost. Naše proměny sleduje a přijde jí, že všem ženám pár let ubereme. A jak dopadla ona?

Jana P. (48): „Bylo to pro mě překvapení!“

Jana o své účasti v naší anketě neměla nejmenší tušení. Přihlásila ji totiž sestra, která "šla s barvou ven" až v okamžiku, kdy se Jana díky počtu hlasů stala jednou ze čtyř vítězek.

Jak se přihlásit na proměnu na KAFE.cz?

Napište na promena(zavináč)kafe.cz a přiložte svoji fotografii, případně důvod, proč se chcete nechat proměnit. Podrobnější informace zde.