Lucka pracuje jako pokladní ve společnosti, která prodává auta. Ráda se pěkně obléká a výrazně líčí. S vlasy si ale neví rady. Jsou hodně dlouhé, na koncích poškozené a hrají doslova všemi barvami od zrzavé po čokoládově hnědou. Tahle milá dáma tedy touží po kadeřích zdravěji vyhlížejících. Jak si s ní poradí tým v salonu Klier?

Přečtěte si také, jak Helena šokovala proměnou svého partnera, nebo zjistěte, proč by si Simona nejraději odvedla paní maskérku domů.

Jak se s proměnou vypořádá tým našich expertů?

Kadeřnický expert: Kristina Odermattová - KLIER

Volba účesu a postup: Lucčiny vlasy potřebují pomoc na první pohled. Je na nich patrné poškození z opakovaného barvení a vzhledem k rozdílným odstínům u kořínků a konečků vidím též pozůstatky ne příliš kvalitně provedeného kolorování ve stylu ombré. Kadeře tedy sjednotím čokoládově hnědým odstínem, poškozené konce ostříhám a následně ještě vlasy kaskádovitě zkrátím okolo obličeje. Na závěrečné focení ještě konce vytočím s pomocí žehličky.

Expert na make-up: Jana Hladíková - MAKE-UP STUDIO

Volba líčení a postup: U líčení Lucie jsem se rozhodla upozornit na oči. Použila jsem na ně tedy výraznou linku a tmavý stín. Ostatní části make-upu jsou naopak velmi jemné a tak by to mělo být. Vždy poutáme pozornost pouze na jednu výraznou partii, třeba rty nebo právě oči. Obojí by bylo příliš.

Použité přípravky:

Expert na stylling: Lucie styl

Volba oblečení: Pro Lucku jsem vybrala outfit v romantickém stylu. Tvoří jej propínací košile bez rukávů v trendy kombinaci džínoviny a květů. Jako jediný doplněk volím růžové náušnice s perleťovými penízky.

5 otázek pro Lucii

1. Proč jsem se do proměny na Kafe.cz přihlásila:

Mám ráda změny a podstoupit proměnu specialistů jsem si vždycky přála. A jít do něčeho, co jsem ještě nezkusila, bylo pro mě poznáním něčeho nového.

2. Jak jsem se před proměnou cítila:

Když jsem se dozvěděla, že jsem byla do proměny vybraná, měla jsem z toho obrovskou radost. Ale čím víc se to blížilo, tím jsem měla větší obavy, jak to dopadne.

3. Čím mě proměna obohatila, inspirovala:

Ráda bych někdy v budoucnu takovou proměnu absolvovala znovu. Bylo pro mě velmi inspirující a poučné sledovat, jak pracují opravdoví profesionálové.

4. Jak jsem s výsledkem proměny spokojená:

Mé obavy, které jsem měla před proměnou, byly úplně zbytečné. Celé se mi to líbilo a s proměnou jsem moc spokojená.

5. Co na to, jak po proměně vypadám, říkali kolegové, partner a ostatní?

Všem mým známým se to moc líbilo.

Další proměnu najdete na www.kafe.cz příští pátek.

Za spolupráci děkujeme kadeřnictví KLIER pod vedením paní Markéty Brockové a Janě Hladíkové - maskérce holandské kosmetické značky MAKE-UP STUDIO.