Jitka (59) - "Nastal čas zkracování"

Zrzavé vlasy, dlouhé až do půli zad. Tak to je poznávací znamení, podle něhož si prý Jitku, která pracuje jako zdravotní sestra, všichni pamatují. Přesto, že jsou její kadeře kvalitní, zatoužila po změně. A kadeřník Jirka se pustil do práce...

Monika (28): "Mé vlasy nejsou feministické"

Mladá maminka se do naší proměny přihlásila proto, že si připadá trochu nevýrazná a ráda by se naučila lépe zacházet s líčidly. A protože Monča je dáma, která chce mít vše pěkně pod kontrolou, zašla si týden před proměnou pro jistotu ještě na melír.

Martina (35) -"S kudrnami je těžká práce"

Usměvavá Martina se chystá po mateřské zpět do zaměstnání a proměna na Kafe.cz je pro ni prý takovým prvním krokem k návratu do "normálního života". Jak si kadeřník Michal poradí s jejími často neposlušnými kudrnami? Čtěte dál...

Naďa (62) - "K fialové bych se sama neodvážila"

Příjemná paní Naďa na proměnu přijela až ze Slovenska. Tedy nepřijela tak docela jen za námi, ale hlavně za dcerou a vnoučkem, kteří v Praze bydlí. Od proměny si prý slibuje hlavně změnu. Vizážistce a kadeřníkovi tedy dala volnou ruku k práci.

Za spolupráci srdečně děkujeme vizážistce Jarmile Zedníkové (Dermacol) a kadeřníkům: Jiřímu Rudlerovi a Michalovi Hájkovi (Salon NO-CO - Aloxxi)