Lucie (42) - "Chtěla jsem zažít ten pocit!"

Lucie pracuje v expedici léčiv a do Proměny se přihlásila se svojí kamarádkou. Přes prvotní nejistotu se nakonec uvolnila a začala si celou Proměnu užívat. Kromě péče a líčení si Lucka pochvalovala také masážní křeslo a dokonalou masáž hlavy při mytí vlasů. Úsměv jí za celý den nezmizel z tváře. Navíc si svoji Proměnu nachystala jako překvapení pro přítele. Co si o výsledku myslíte vy?

Lucie (38) - "Původně jsem chtěla všechno vzdát..."

I druhá Lucie z naší Proměny pracuje v expedici léčiv a do Proměny ji přihlásila právě její kamarádka. Ačkoli byla nervózní a nedokázala si dopředu představit, jak bude celý den probíhat, po první konzultaci s odborníky z kadeřnictví se uvolnila a nechala se hýčkat. Sportovně založená Lucka, fotbalová fanynka svých synů, se nejdřív velké změně bránila, ale nakonec si nechala poradit. Její cesta za úplnou proměnou bude sice delší, ale už teď je vidět, že prokoukla a omládla. Líbí se i vám?

Michaela (23) - "Na změnu není nikdy brzy!"

Studentka Michaela se přihlásila do Proměny, protože chtěla zkusit něco nového a jak sama tvrdí, nikdy není moc brzy zkusit něco nového. Do razantní změny se nakonec obávala jít, ale i tak jí péče odborníků pomohla. Z šedé myšky se nakonec vyklubala krásná ženská. Jak dopadla Proměna podle vašeho názoru?

Marcela (23) - "Chtěla jsem najít svůj styl!"

Marcela se do Proměny sice přihlásila sama, ale přílišná stydlivost a plachost z ní vyzařovala tak, že jsme se báli, jestli se Proměny v naší režii chce vůbec zúčastnit. Přestože se původně velkým změnám bránila, povedlo se nám ji přesvědčit, že jí určitě budou moc slušet. Vypadá dobře, že?

1. díl další série proměn najdete na www.kafe.cz příští pátek.

Za spolupráci děkujeme salonu Misha/hair studio - RAW BEAUTY a Make-up Institute Prague!