"Můj život se po rozpadu vztahu najednou otevřel novým možnostem. A jedna z nich byla změnit svůj styl - naučit se sama se sebou lépe pracovat, líčit se, oblékat," říká Iveta s úsměvem a dodává, že každý den si chce užít co možná nejlépe, mít stále nové plány a cíle.

Přečtěte si také, jak Šárka nechala vlasy v Praze nebo jak jsme proměnili Irenu z blondýnky na brunetku.

Jak se s proměnou vypořádá tým našich expertů?

Kadeřnický expert: Michal Červený

Volba účesu a postup: Iveta je typická zrzka a to je bezva. Každopádně barva jejích vlasů je vyšisovaná a kadeře působí nezdravě. Rozhodl jsem se tedy účes lehce sestříhat, aby působil vzdušnějším dojmem. Při volbě nového odstínu jsem sáhl po měděné, která Ivetě dodá výraznost a šmrnc.

Expert na make-up: Elena Zelenohorská

Volba líčení a postup:

Ivetka ma krásnu a bezchybnu plet s pihami, v súkromí sa líči jemne a preto som sa rozhodla len podtrhnút jej krásu.
Líčenie som volila v letných bronzových odtieňoch, na oči som naniesla zlatistý stín s bronzovým a hnedou tužkou urobila jemnu linku. Plet som zjednotila s lahučkým makeupom, aby presvitali pihy. Obličej som vykonturovala bronzujúcim pudrom a na rty naniesla cihlový lesk, ktorý uzavrel celkový letný look.
Iveta si vzhladom k farbe jej vlasom a spôsobu líčenia v súkromí, môže dovoliť výraznejšiu rtenku či už v oranžovej alebo bordovej farbe.

Expert na stylling: Lucie styl

Volba oblečení: Iveta je hezká mladá dáma, které báječně sluší džínovina. A proto jsem byla nadšená, když na proměnu dorazila právě v klasické bundičce z denimu. Pod ní jsme na focení oblékly trendy černý overal s výrazným hnědým opaskem. Jako doplňky zde zafungovaly nápadné kovové náušnice a šál okolo krku.

6 otázek pro Ivetu

1. Proč jsem se do proměny na Kafe.cz přihlásila:

Prvotní nápad, proč se přihlásit, byl ten, že jsem se chtěla inspirovat něčím novým v oblasti líčení. Narazila jsem na Kafe.cz úplně náhodou v době, kdy jsem přemýšlela o tom, že vyhledám nějakou vizážistku, aby mi s líčením otevřela trochu obzory :)

2. Jak jsem se před proměnou cítila:

Před proměnou jsem se cítila skvěle, na proměnu jsem se těšila. Mám ráda změny.

3. Jaké to je nechat se stříhat od kadeřníka (muže):

Popravdě nikdy mě kadeřník nestříhal, takže to bylo milé překvapení. Bylo vidět, že ví, co dělá, má nálady a styl. Čemuž odpovídal i výsledek mého střihu a barvy. Podle mě dokonalý!

4. Čím mě proměna obohatila, inspirovala:

Díky proměně jsem si uvědomila, že pár minut, které sobě člověk ráno věnuje navíc, aby dotáhl svůj vzhled k větší dokonalosti, se mu během dne několikanásobně vrátí v podobě dobré nálady a většího sebevědomí. A to za to určitě stojí!!

5. Jak jsem s výsledkem proměny spokojená:

Z barvy jsem opravdu nadšená. Je to přesně to, co se mi líbí. Už jsem několikrát něco podobného měla, tím chci říct, že mám ráda něco netradičního a nebojím se vyčnívat z řady. V líčení jsem se ale naopak necítila moc dobře. Bylo toho na mě trochu příliš. Určitě bych se podobně nenamalovala ani např. na ples. I kamarádka mi říkala, že mě to dělá zbytečně starší.

6. Co na to, jak po proměně vypadám, říkali kolegové, partner a ostatní?

Všichni nový účes chválili. Takže spokojenost :)

Další proměnu najdete na www.kafe.cz příští pátek.

Za spolupráci děkujeme Studiu Michalangelo pana Michala Červeného a profesionální vizážistce Eleně Zelenohorské, která se specializuje na svatební a foto make-up.