Gabča v civilu pracuje v kanceláři jako sekretářka a jak sama říká, osvojit si elegantnější styl by jí neuškodilo. Vlasy nosí prý převážně seputé v culíku a vzhledem k tomu, že dochází pravidelně na tréninky, líčení vynechává většinou úplně.

"Líbí se mi, když vidím, jak se ženy umí pěkně upravit. Mít hezky udělané vlasy, decentní make-up a sladěné oblečení," říká Gabča. "Doufám, že mě odborníci na vizáž inspirují a já si budu s péčí o vzhled také umět lépe poradit," dodává.

Přečtěte si také, proč by si Simona nejraději odvedla paní maskérku s sebou domů nebo jak Šárka nechala v Praze vlasy

Jak se s proměnou vypořádá tým našich expertů?

Kadeřnický expert: Romana Prachařová - KLIER

Volba účesu a postup: Gábina má velmi krásnou přirozenou barvu vlasů. Vyšisováním od sluníčka jsou konečky kadeří o něco světlejší, tedy je to vlastně takový přírodní ombré styl, který je stále in. Z toho důvodu jsem se rozhodla zůstat na straně přírody a chemii vůbec nepoužít. Vlasy jsem kaskádovitě sestříhala okolo obličeje a celkově o několik centimetrů zkrátila. Účes bude nyní působit vzdušnějším a bohatším dojmem. Na závěr pro focení vznikají s pomocí kulmy měkké lokny.

Expert na make-up: Jana Hladíková - MAKE-UP STUDIO

Volba líčení a postup: Make-up u Gábiny jsem udělala opět velmi jemný s důrazem na vystínování a zvýraznění tvaru obočí. Tato dívka má štěstí, protože je majitelkou v podstatě ideálního tvaru obličeje, rtů i očí. Dá se tedy říct, že podle měřítek klasické krásy může být považována za ideál.

Použité přípravky:

  • Báze pod make-up: PRE BASE (je důležitá především pro hydrataci pleti, prodlužuje trvanlivost a čerstvost make-upu ) – cena 580 Kč
  • Make-up: lehký krémový make-up CREAM FOUNDATION - ODSTIN: OLIVE BEIGE – cena 640 Kč
  • Korektor: COMPACT NEUTRALIZER - ODSTÍN: RED 1 (tento produkt neutralizuje nedostatky pleti s červeným tónem) – cena 290 Kč
  • Pudr: NATURAL SILK PERFECTION – cena 620 Kč
  • Tvářenka: BLUSHER LUMIERE - ODSTÍN: ELEGANT BEIGE – cena 470 Kč
  • Báze pod oční stíny: EYE PRIMER – cena 690 Kč
  • Oční stíny: ODSTÍNY: 436, 439, - cena 260 Kč, LUMIERE EYESHADOW: ODSTÍN, Classy Champagne – cena 470 Kč
  • Oční linky: CREAM EYELINER - ODSTÍN: BLACK – cena 450 Kč
  • Řasenka: MAXIMUM VOLUME (zajišťuje objem, prodloužení a dlohotrvající natočení řas) – cena 450 Kč
  • Obočí: BROW POWDER - ODSTÍN: DARK – cena 330 Kč
  • Rty: PAINT GLOSS - ODSTÍIN: SOPHISTICATED NUDE (Paint Gloss má efekt nejen lesku, ale díky vysokému obsahu pigmentu je to zároveň i rtěnka) – cena 480 Kč

Expert na stylling: Lucie styl

Volba oblečení: Gábině jsem na focení zvolila delší volnou tuniku s kvítky v odstínu červené a oranžové, bílý svetřík a zlatý náhrdelník. Outfit působí romantickým dojmem, který se pěkně doplňuje s účesem i líčením.

5 otázek pro Gábinu

1. Proč jsem se do proměny na Kafe.cz přihlásila:

Po dlouhé době, kdy jsem chodila nudně s dlouhými rozpuštěnými vlasy nebo vlasy v copu, jsem chtěla změnu. Jiný pohled kadeřníka. Vzhledem k tomu, že sportuji, líčím se velice málo. I tato změna mě zajímala.

2. Jak jsem se před proměnou cítila:

Před proměnou jsem byla hlavně zvědavá, jak nakonec budu vypadat. A samozřejmě jsem se těšila. Z focení jsem ale měla obavy.

3. Čím mě proměna obohatila, inspirovala:

Proměna mě obohatila hlavně líčením se. Myslím si, že rady někdy určitě využiji. Paní vizážistka byla moc příjemná a snažila se mi předat nějaké informace, tipy a triky.

4. Jak jsem s výsledkem proměny spokojená:

S výsledkem jsem spokojená moc.

5. Co na to, jak po proměně vypadám, říkali kolegové, partner a ostatní?

Všichni byli překvapeni, protože mě takto vůbec neznají. A skoro bych řekla, že mě ani nepoznávali :-)

Další proměnu najdete na www.kafe.cz příští pátek.

Za spolupráci děkujeme kadeřnictví KLIER pod vedením paní Markéty Brockové a Janě Hladíkové - maskérce holandské kosmetické značky MAKE-UP STUDIO.