Která jiná žena tak dokonale vystihuje britskou módu než Její královská Výsost vévodkyně z Cambridge? Vlastním jménem Catherine Elizabeth Middleton je známá především jako Kate, manželka prince Williama. Jejich vztah je od začátku pod přísným dohledem nejen královny matky, ale i široké veřejnosti a bulváru. Královna osobně dohlíží na to, aby vévodkyniny módní kreace byly podle dvorní etikety, bulvár zase netrpělivě čeká na sebemenší šlápnutí vedle a tisíce fanynek skupují každý outfit, ve kterém se Kate ve společnosti objeví, rychlostí blesku.

Vévodkyně již od začátku jasně demonstruje svůj vytříbený cit pro módu a neprezentuje typicky zhýčkanou „princeznu“. V jejím šatníku najdete drahé večerní róby na speciální příležitosti, ale i šatičky, kostýmky a kabátky, které si mohou dovolit i obyčejné smrtelnice. Pokud se chcete alespoň na chvíli cítit jako aristokratka, vyrazte na nákupy do obchodů Marks and Spencer, kde najdete širokou škálu oblečení od svěžích trendy kousků až po ty klasické, stejně jako nosí Kate Middleton.

A v čem je tedy ukryto její kouzlo? Proč k ní ženy vzhlížejí a chtějí být jako ona? Volí klasické střihy a málokdy vyráží bez podpatků, příroda ji obdarovala nejen krásným úsměvem, ale i dokonalou hřívou, kterou mnohdy korunuje pro britskou královskou rodinu tak typickými kloboučky. V jejím případě se rozhodně nedočkáte žádných bláznivých módních výstřelků, ale zato máte jistotu, že pokud se budete držet jejího stylu a nakoupíte v Marks and Spencer, obohatíte svůj šatník o kousky, které nikdy nevyjdou z módy.

Žádnou magii nehledejte ani v líčení, stačí orámovat oči černou linkou, polaskat lehce líčka tvářenkou a rty zvýraznit lehce růžovou nebo nude rtěnkou. Její šarm a styl ještě podtrhuje nepředstíraná skromnost a to, že se tak přirozeně vydala cestou princezny Diany. A to je přesně ta cesta, která vede do srdce prince Williama i do srdcí všech Britů.

Dagmar, 22 let

Dášu přihlásil do Proměny její manžel, když čekali miminko. V té době se o těhotenství Kate Middleton jen spekulovalo, a tak jsme si Proměnou nebyli jistí, ačkoli podoba je přímo do očí bijící. Naplánovali jsme proto focení až po narození jejich syna, ale to už se svět dozvěděl i o radostné zprávě u dvora. U našeho focení byla celá rodina kompletní a můžeme potvrdit, že královskému páru směle konkuruje.