Osmadvacetiletá britská lvice salonů, neméně slavná starší sestra modelky Cary, byla pro nás jednoznačně dokonalou představitelkou anglické módy, stejně jako značka Marks and Spencer. Styl, který vyznává, patří v současnosti k jednomu z nejnapodobovanějších.

Její šatník je plný úžasných elegantních, ale i ležérních outfitů, a právě díky této rozmanitosti se Poppy často stává členkou důležitých módních událostí. Spojení podzimních trendů M&S a stylu Poppy Delevingne bylo souhrou dokonalosti.

Poppy prožívá nadmíru úspěšné období. Už v září 2011 se stala mladou velvyslankyní British Fashion Council. „Jsem poctěna, že jsem byla jmenována, a těším se na podporu nových britských talentů,“ reagovala. Objevila se na obálkách módních magazínů a je v kurzu, do toho se ještě v květnu stihla vdát a jeden obřad jí jednoduše nestačil. Kromě klasického v Británii, kde oblékla šaty Chanel, měla ještě méně formální svatbu v Maroku. Tam zvolila šaty Emilio Pucci v hippie stylu, který ráda nosí a neskutečně jí sluší. Pro ni tak typická ležérní a nenucená kombinace luxusu, sezonních výstřelků i nadčasové klasiky se jen tak neokouká. Blonďatá Britka ale také dobře ví, že styl není jen o oblečení.

Neponechává náhodě ani svůj účes. Každému zlatému pramenu jejích vlasů byla věnována extra péče, aby celek vzbuzoval dojem nenucenosti. Být dokonale upravená a mít bezchybný make-up je samozřejmost, se kterou se musí počítat.

Barbora, 20 let

Můžeme mluvit o štěstí, že se nám pro seriál Proměn podařilo získat naši čtenářku a mladou studentku mezinárodních vztahů Báru. Proměnit ji v britskou modelku Poppy Delevingne nebylo nic složitého, protože podoba je patrná na první pohled. Bára už má nějaké focení za sebou, jak nám přiznala, a bylo to znát. S Poppy je pojí stejně vytříbený cit pro módu.