Eva Longoria je u nás známá především ze seriálu Zoufalé manželky, ale to zdaleka není její jediný filmový počin. Na kontě už má pěknou řádku filmů i seriálů. Ačkoli ji máme zafixovanou jako Gabrielle Solis, která nepatří mezi nejbystřejší, v reálném životě vystudovala vysokou školu a může se pyšnit titulem ze studia mechaniky a pohybu těles.

Je velice všestranná i ve volbě aktivit, kterým se pravidelně věnuje. Je producentkou, politickou aktivistkou a angažuje se i v charitě. Časopis Maxim ji hned dvakrát zvolil nejvíce sexy ženou světa. Ona však nechce být považována za pouhý sexsymbol a byla by raději, kdyby se pozornost zaměřila na její pracovní aktivity.

Co se módy týká, není Eva ani trochu zoufalá, právě naopak. My jsme pro vás odkryli její dvě módní tváře. Jednou je podoba klasické „city girl“ v džínách, kraťasech, topu, se slunečními brýlemi a maxikabelkou. Čím nám ale bere dech, jsou pohádkové róby a barevné sexy koktejlky, které téhle exotické krásce náramně sedí.

Co zaručeně neodkládá, jsou vysoké podpatky, které jí při její výšce 157 cm prokazují královskou službu. Určitě neprohloupíte, když si nějaké také pořídíte, protože vysoký podpatek zkrášlí nohu každé ženy. Pokud jste výrazný typ, stejně jako Eva, vězte, že méně je vždy více! Svoji přirozenou krásu jen lehce podtrhněte líčením. Vsaďte na kouřové oční stíny nebo na výraznou rtěnku, nikdy ne obojí. Inspirujte se šťavnatými stylingy, které vám přinášejí obchody výhradně v OC NOVÝ SMÍCHOV.

Jana, 21 let
Jana se do Proměn přihlásila sama, a to z prostého důvodu. Chtěla zažít ten pocit být alespoň na jeden den hvězdou a nechat se hýčkat profesionály, a my jsme jí to rádi dopřáli. Co má kromě podoby společného s Evou Longorií? Jako mnoho žen ráda nakupuje.