Několikanásobná matka, velvyslankyně dobré vůle OSN, světoznámá herečka a manželka Brada Pitta – všechny tyto přívlastky patří Angelině Jolie, která se pro Hollywood už narodila. V šestnácti letech si prošla přehlídková mola v New Yorku i v Londýně. Zkušenosti z profesionálního modelingu zúročila po pár letech ve filmu Gia, mapujícím život úspěšné modelky.

Obsadit Angelinu do filmu slibuje režisérům záruku úspěchu, stejně tak vám zaručí úspěch, pokud vsadíte na její styl. Nenechte se mýlit, takový cit pro módu nepřichází z ničeho nic a naše hvězda, se záhadnou melancholií v očích, o tom ví své. Divokou éru svého života má již úspěšně za sebou a to jasně zrcadlí i její módní vkus a cit pro styling. Sama si musela projít „fashion evolucí“, aby se od kožených oblečků, které preferovala v době, kdy byla manželkou Billyho Boba Thorntona, posunula ke střídmým couture modelům, ve kterých dokonale ladí ke zbožňovanému Bradovi.

Nikola, 25 let
Aniž by měla Nikola, studentka žurnalistiky, nejmenší tušení, její přítel ji přihlásil do Proměn. Sice jí navrhoval jinou hvězdu, ale tým inspirovala k Angelině Jolie. S tou ji pojí nejen krásný úsměv, ale i touha po velké rodině.