Jak dopadla Proměna podle Katky: Z Proměny jsem měla dobrý pocit. Celý den jsem si užila a na chvíli si tak odpočinula od mateřských povinností. Líbil se mi individuální přístup majitelky kliniky a skvěle jsem se cítila i po výrazném nalíčení. Jsem fotografka, a tak bylo zajímavé se na chvíli ocitnout před objektivem.

Přečtěte si také, jak dopadla proměna Lenky!

Jak se s proměnou vypořádá tým našich expertů?

Odbornice na ženskou krásu: Mgr. Petra Řehořková - PETRA CLINIC

Procedury: Paní Katka má i přes svou velmi štíhlou postavu problém s celulitidou a rozšiřujícími se partiemi tzv. rajtek. Bývalá vrcholová sportovkyně je nyní maminkou na plný úvazek. Sportovci velmi často po ukončení aktivity mívají problémy s rychle přibývající tukovou tkání nebo celulitidou. U Katky jsme řešili narušení tukové tkáně stehen a zadečku pomocí estetické rázové vlny, kombinované s aktivací svalové hmoty a přístrojovou lymfomasáží. Již po jednom ošetření byly patrné viditelné výsledky. Pozornost pak byla zaměřena hlavně na oblast vnějších stehen. Katce byla také doporučena vhodná pohybová aktivita, která tuto partii ještě více opticky nerozšiřuje, a speciální skořicový Petra Clinic gel na domácí použití na stehna a zadeček.

Expert na make-up: Žanetka GI (Gi Studio Make-up and Photography)

Volba líčení a postup: Katce jsem sjednotila barvu pleti, což nebyl problém, protože nemá téměř žádné nedostatky. Společně jsme se rozhodly pro velmi výrazné líčení. Kouřové líčení doplněné linkami a růžovou rtěnkou. Katka, ačkoli se běžně nelíčí, vypadala dokonale.

Zase jsem se na chvíli cítila jako hezká ženská.

3 otázky pro Katku:

Proč jsem se přihlásila do Proměny na Kafe.cz?

Chtěla jsem to prostě vyzkoušet. Nechtěla jsem měnit účes, takže tahle příležitost byla vlastně jako dar z nebes.

Čím mě inspirovala?

Ačkoli jsem štíhlá, po porodu mi zůstaly rozšířené boky a svaly na nohách dost povolily. Takže jsem byla ráda, že existuje něco jako rázová vlna a příjemná lymfomasáž, která rozproudí lymfatický systém v těle. A pak taky jsem si nedokázala představit tak výrazné líčení.

Jak jsem s výsledkem proměny spokojená? A co na to moje okolí?

Den byl skvělý. Mám osmiměsíční holčičku, a tak bylo fajn na chvíli utéct od kojení a přebalování k těm ženským věcem. Moje okolí bylo s proměnou spokojené stejně jako já.

Další proměnu najdete na www.kafe.cz příští pátek.

Za spolupráci děkujeme klinice estetické medicíny Petra Clinic pod vedením odbornice na ženskou krásu Mgr. Petry Řehořkové a vizážistce Žanetce GI z Gi studia.