Andrea má velmi pestrý život. Vychovává dvě malé děti a do toho ještě pracuje. Už přes deset let předcvičuje komerční aerobik a nepolevuje ani při současné mateřské dovolené. V průběhu této práce si prošla ledasčím. Začínala u žen, pokračovala workshopy s lidmi se zdravotním hendikepem, cvičením na balonech i aerobikem s dětmi. V jednu chvíli se dokonce vrátila k původnímu povolání učitelky, ale touha věnovat se sportu ji opět zavedla k aerobiku. Dnes je cvičitelkou body tréninku v Balance Clubu Brumlovka, kde je prý moc spokojená.

Před proměnou...

„Život bych neměnila, ale musím uznat, že je občas opravdu vyčerpávající skloubit cvičení s rodinou a dalšími zájmy,“ připouští Andrea. Každý den brzy vstává, připraví rodinnou snídani a vypraví sedmiletou dceru do školy. Dál se její den odvíjí podle toho, jestli má cvičení nebo volno. Předcvičovat chodí třikrát týdně, jinak se stará o malého syna a domácnost. Doma si také připravuje hodiny a sestavy. Ačkoliv se ráda hezky obléká a češe, mnoho času pro sebe jí nezbývá. „Ke kadeřníkovi už pravidelně nedocházím, ale dbám na to, abych vypadala stále dobře. Proto si také užívám, když se o mě někdo občas postará,“ říká Andrea, která se čas od času nechává rozmazlovat v nějakém salóně či spa centru.

Soutěže a jiné mezinárodní závody ale Andreu moc nelákají. Baví jí spíš pracovat s veřejností a udržovat si postavu tak, jak je to hezké a ženské. Při vrcholovém sportování to totiž vypadá úplně jinak. Sice ráda chodí na cvičitelské kongresy a semináře, ale závodění nebere jako nutnost ke své profesi.

Proměňujeme...

Co s vlasy? Nastupuje kadeřník

Vlasy: Beáta Boldišová, vlasové studio Kadus design

Andrea má krásné husté a zdravé vlasy. Přesto je bylo nutné trochu prostříhat a dodat krásný tvar a bohatý objem. Důležitá byla také barva, která měla její vlasy oživit a vzkřísit.

Kadeřnice Beáta si vlasy nejdříve rozdělila na několik vrstev a polovinu z nich o několik tónů zesvětlila. Světlé pláty se tak promíchaly s přírodními vlasy a původní tmavohnědou barvou. Střih spočíval v postupném zkracování od vrchu směrem dolů s hustou ofinou na jednu stranu.

Po vyfoukání do objemu stačilo vlasy přirozeně zvlnit a pro lesklý nádech a mokrý efekt užít tužící lak. Vzniknul tak dokonalý účes, který je možný nosit jak do společnosti, tak i na sport.

S vizáží poradí vizážistka

Vizáž: Jana Hotová, salon Unique, značka Payot

Andrea má bezproblémovou pleť, takže nebylo zapotřebí více krycího make-up. Stačil pouze podkladový tónovací krém, který se pak zafixoval jemným světlým pudrem.

K líčení očí vizážistka zvolila stříbrný a šedivý stín, kterými pak celá horní víčka vystínovala do kouřového efektu. Nutné bylo ještě obtáhnout linky černou tužkou a na její dlouhé husté řasy nanést dvě vrstvy tmavě hnědé řasenky. Směsice těchto neutrálních barev byla ideální i pro zvýraznění plných rtů, které jsou právě s očima výraznou dominantou Andreina obličeje.

Vizážistka Jana nejdříve použila dva odstíny tmavě růžové rtěnky a na kontury rtů nanesla světlejší gelový lesk pro mokrý vzhled.

Nakonec bronzová zdravíčka, která krásně dotvarovala Andreiny lícní kosti.

Po proměně...

Líčení – použité přípravky

Vizážistka použila na nalíčení Andrey následující přípravky dekorativní kosmetiky PAYOT:

Dlouhotrvající krém Hydration 24
Fond de Teint Jeunesse du Visage – podkladový krém
Poudre touche finale – kompaktní pudr
Paupiéres velours – stříbrné a šedivé oční stíny
Černá tužka na oči
Mascara envoutant – revitalizační řasenka
Tvářenka bronz
Rtěnka Rouges seduction rose
Gelový lesk na rty

A co na proměnu říkala Andrea?

„Cítím se krásně. Je to opravdu příjemná změna.“

Kosmetika – doporučené přípravky

Kosmetika: Jana Hotová, salon Unique, značka Payot
Odličování a čištění pleti: Specifická péče:
  • Eau demaquilliant expres
  • Ultra jemný zklidňující krém s karité máslem. Zbavuje pleť nečistot a přitom nedráždí.
Odličovač očí a rtů: Oči ráno a večer:
  • Jemný odličovač očí a rtů Demaquillante Pour Les Yeux
  • Po odlíčení je dobré každý den užít oční krém na první vrásky Rides Relax Regard, který ráno obohatíme Sérem Les Authentiques.
Obličej ráno: Obličej večer:
  • Po tonizaci použít denní hydratační krém s UV faktorem 10 Hydratation 24
  • Noční velmi intenzivní péče z řady Les Authentiques

Realizátoři proměny

Tuto proměnu pomohli zrealizovat:

Vlasy: Beáta Boldišová, vlasové studio Kadus design
Vizáž: Jana Hotová, salon Unique, značka Payot
Kosmetika: Jana Hotová, salon Unique, značka Payot