Hnědooká Pavla se typicky konfekční postavou se 159 centimetry nechlubí. Výšce pomáhá vysokými podpatky, miluje tuniky a rovné užší kalhoty. Umí se dobře a vkusně oblékat, občas ráda „zaloví“ v secondhandu, kde sem tam najde na své míry třeba i zajímavý nenošený kousek. Oblíbila si barevnou bižuterii, jemné náhrdelníky, náramky a náušnice. Ráda se směje, má krásné zuby, je chytrá a vtipná. Žije v Praze. Vzhledem ke své povaze loajálního workoholika je prostor pro celkovou proměnu komplikovanější. Celý den tráví prací bez snídaně a oběda a domů se logicky vrací hladová jako vlk. Výsledný večerní scénář doma barvitě připomíná televizní seriál "Jste to, co jíte!". Svoji práci manažerky a osobní asistentky miluje, přestože je náročná. Domácí mazlíček - francouzská buldočka Barborka - stojí za pohublejší figurou Pavly, která nastala s vypětím všech sil v poslední době. Přes to všechno jsou procházky a běh ve Stromovce málo k zásadní proměně...

Před proměnou...

Proměňujeme...

Nastupuje kadeřnice

Vlasy: Iva Sekaninová, www.razorstudio.cz

Hned zpočátku kadeřnice Iva Pavle vysvětluje cosi o nenošení úplně černé hřívy, přestože pochvaluje kvalitu vlasů. I přes doporučení není v časových silách proměny s barvou zabojovat. Pavla bleskurychle oponuje o svých šedivých koříncích už od třiceti let, které právě díky černé barvě úspěšně zakryla. Doporučením je volba jednoho z hnědých tónů, který obličej zjemní. A světe div se - Pavla souhlasí.

Pavla slibuje i změnu obrouček brýlí, které nejsou tím pravým ořechovým k dlouhé plné ofině. "Asi budu častěji nosit čočky," říká zvesela. Kadeřnice vlasy dobarví, zajímavě střihne a prostříhá vzhledem k plánu vytvořit střapatější účes. Ofina je skutečně plná s délkou k obočí. Pavla odhodlaně přikývne a zavře víčka. Stejně je tomu i při líčení...

S vizáží poradí vizážistka

Vizáž: Antonína Š., www.lilylolo.cz

Vizážistka Antonína jemně a pečlivě zakrývá zarudlé skvrnky na obličeji. Širší část obličeje zaručeně opticky zúží pomocí tvářenky.

Výsledný dojem Pavlu nadchne. Slibuje, jak v péči "vydrží" a rozzáří se s úsměvem na všechny přítomné včetně pana fotografa.

Po proměně...

A co na proměnu říkala Pavla?

„Den proměny je startovací čára pro nový životní styl!“

Líčení – použité přípravky

Vizážistka použila na nalíčení následující kosmetické přípravky:

  • Minerální make-up SPF 15 Candy Cane, Lily Lolo
  • Minerální korektory Nude, Blush Away (žlutý) a Peep-O (zelený), vše Lily Lolo
  • Minerální tvářenku Flushed, Lily Lolo
  • Minerální bronzer Waikiki, Lily Lolo
  • Minerální oční stíny Smoky Brown, Lily Lolo
  • Minerální oční stíny Gunmental , Lily Lolo
  • Minerální oční stíny Orchid, Lily Lolo
  • Minerální oční stíny Miami Taupe, Lily Lolo
  • Rtěnku Rose Parfait 10, Essential Care

Razor je nové vlasové studio, které tvoří tým kreativních profesionálních kadeřníků. Studio se zabývá veškerou vlasovou tvorbou. Samozřejmostí jsou střihy všech délek a tvarů, vlasový styling, prodlužovaní vlasů, vyplétané účesy včetně dredů a francouzských copánků. V nabídce studia jsou také stříhaná grafika a společenské či svatební účesy. Kadeřnictví zároveň poskytuje i vizážistické služby. K jeho aktivitám patří nejenom vlasový styling, ale i líčení pro módní přehlídky a profesionální focení. Razor neustále drží krok s nejnovějšími vlasovými a módními trendy.

Jak se přihlásit na proměnu na KAFE.cz?

Napište na promena(zavináč)kafe.cz a přiložte svoji fotografii, případně důvod, proč se chcete nechat proměnit.