Základní údaje

Příroda mi darovala dva krásné kluky, kteří už vyrostli až do oblak. S nimi mi přibylo poprsí velikosti DD až E. K radosti mého muže. Takže tuto položku nemusím řešit…

Ženy v našem rodě jsou bytelné a dobře stavěné. Já bohužel ráda a dobře vařím a taky ochutnávám a nervíky balím do čokolády. No a tak kila šla nahoru, ručička vah se zastavila na 114 kilech.

Když mi došlo,že jsem holka nadmíru zakulacená,začala jsem řešit nejen jídelníček, ale i pohyb. Povedlo se. Kila jdou pomalu dolů a postava se tvaruje do rozumnějších tvarů.Taky si myslím, že vytvarovat postavu zvládnu, když sladké nahradím zdravým jídlem a ještě zdravějším pohybem a cvičením.

Před 10 lety jsem absolvovala operaci žlučníku, před třemi lety slepého střeva. Ani jedna operace se nepovedla na poprvé a já jsem pokaždé odcházela z nemocnice s jizvami, které nerada ukazuji a dost mi vadí. Pro lékaře je ale vše v pořádku. Vždyť je to jen kosmetická záležitost. (A to mi ještě ke všemu řekla paní doktorka!)

A tak vím, že ať se budu snažit sebevíce, s tímhle nadělením nic nenadělám. V 35 letech jsem musela po rozvodu začít úplně znova. Mám na krku hypotéku na domek, kupu dalších nutných vydání a plastická operace je asi úplně na posledním místě mého seznamu výdajů.