Základní údaje

Jmenuji se Pavla, je mi 32 let a mým věčným tématem je nespokojenost se svým tělem. Nejsou to ale ani prsa (i když jsou také velká a povislá, ale kvalitní podprsenka z nich ještě dokáže udělat celkem slušný dekolt), není to ani křivý nos, či odstátá ouška, ale tak jako u spousty jiných žen, které jsou po porodech... Je to vytahané břicho s velkými strijemi

Už po porodu své první dcerky, které je teď 11, se mi břicho zpátky nestáhlo a po porodu mého ročního synka, u kterého jsem přibrala o 30 kilogramů, mám břicho hrozně veliké. Tím se mi má noční můra prohloubila a nyní při každém pohledu do zrcadla se mi tlačí slzy do očí.

Jsem šťastná za zdraví mých dětiček a za partnera, který se mi snaží pomáhat a drží mě nad vodou, ale břicho je takový můj vnitřní čertík, který mne straší po celý rok, nejenom na Mikuláše.

Jistě jsou lidé, kteří řeknou, že na břicho se musí cvičit a cvičit, ale myslím, že nejeden laik i odborník ví, že při takovéto míře uvolnění pomůže jen odstranění. A co očekávám od operace? To co každá jiná žena. Přes zvednuté sebevědomí, až po konec problémů s potící se kůží pod břišním převisem. Snad i malinko ustoupí bolesti v kříži, kterými trpím.