Základní údaje

Asi si říkáte, a zase jedna nespokojená se svým břichem, že? Ano je to tak, během 18ti let jsem 3x porodila a pak jsem se starala o děti a práci a sebe jsem tak trochu zanedbávala. Z mého těla se stala zásobárna na tuky a z mého břicha příšera.

Ale letos začátkem roku jsem si řekla, že to tak přeci dál nejde a začala jsem se psychicky připravovat na dietu. Po přečtení nějaké té odborné literatury radící obézním, jak zhubnout, jsem se do toho v březnu vrhla. Začala jsem se zdravěji stravovat a dojíždět na cvičení aquaaerobiku. Bohužel žádný jiný sport mi lékař nedovolil (kvůli silné artróze v kolenou), snad až budu mít míň kilo.

Zatím se mi daří, ze své váhy jsem odhodila 14 kg a jsem přesvědčená, že budu úspěšná i nadále. Za odměnu jsem si slíbila, že až bude má váha alespoň trochu přijatelná, půjdu na plastiku břicha. Přála bych si to i jako poděkování svému nynějšímu partnerovi. Před 5ti lety jsme se do sebe zamilovali, máme dvouletého syna (mimo to i mé 2 děti z předchozího manželství - 20 a 15 let), stavíme domeček a plánujeme svatbu. Od začátku mě bere takovou, jaká jsem, a nikdy mi neřekl, že mu moje faldíky (spíše obrovské špeky) vadí. A to podotýkám, že je o pár let mladší a o hodně kilo lehčí než já.

Proto bych mu moje „snad někdy v budoucnu pěkné" tělo chtěla věnovat a tím mu i poděkovat, že mi tak nádherně vstoupil do života a celý jej změnil.

S každým kilem, které mě opustilo, jsem si z rodinného rozpočtu začala střádat tisícovku a pokud bych zhubla, jak si přestavuji, našetřila bych si na vysněnou operaci.